30 Haziran 2017 Cuma

Ersağ Üyelik Başvurusu

Kayıtlı bir kullanıcı, önceden kayıtlı olan bir web sitesinin, programın veya diğer sistemin kullanıcısıdır. Kayıtlı kullanıcılar normalde ersağ kimliğini ispatlamak için sisteme bazı kimlik bilgileri (kullanıcı adı, e-posta adresi ve bir şifre gibi) sağlarlar: buna giriş olarak bilinirler. Genel halk tarafından kullanılmak üzere tasarlanan ersağ üye ol sistemler genellikle Herhangi bir kullanıcı yalnızca bir kayıt veya kayıt fonksiyonu seçerek ve bu kimlik bilgilerini ilk kez sunarak kayıt ettirir. Kayıtlı kullanıcılar, kayıtdışı kullanıcılara verilen izinlerin dışında ayrıcalıklara sahip olabilirler.

Ersağ Üyelik Başvurusu

Kayıt ayrıca topluluklara katılmanızı ve BT kanalı uzmanlarıyla bulut, BT güvenliği, mobilite, yönetilen hizmetler ve Bilgiyi Geliştirme Kadınları ersağ gibi çeşitli konularla bağlantı kurmanızı sağlar. Topluluklarımız hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ücretsiz kayıt, CompTIA'nın BT sektörü içgörüsüne zenginleşmesine anında erişmenizi sağlar. CompTIA araştırma raporlarını, topluluklarımızı ve eğitim rehberlerini keşfedin ve indirin. BT endüstrisi hakkındaki bilginizi büyütmenize ve ersağ üye beslemenize yardımcı olması için rehberlik ve kaynaklarımı kullanın. Kayıt nedir? Kayıt yaptırmaya hazırsanız, aşağı kaydırın ve kayıt formunu doldurun. Bu kadar kolay ve tamamlanması iki dakikadan az sürüyor. Kayıtlı bir kullanıcı olarak, daha önce önde gelen üyelerimiz için ayrılmış birçok kaynağı görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz. İş araçları ve BT kanallarına özgü kaynaklar gibi bazı içerik hala yalnızca önde gelen üyelerimiz tarafından kullanılabilir. Bir BT kanalı ortağı, bir tedarikçi veya distribütör temsil ediyorsanız lütfen tüm kaynaklara tam erişebilmek için CompTIA'nın önde gelen üyeliğine göz atın. Kayıtlı kullanıcılar görüntüleyebilir ve indirebilir.

 BT endüstri araştırma raporları. Eğitsel Hızlı Başlangıç ​​Kılavuzları. İsteğe bağlı videolar. Beyaz kağıtlar. Durum çalışmaları. Kayıt ayrıca topluluklara katılmanızı ve BT kanalı uzmanlarıyla bulut, BT güvenliği, mobilite, yönetilen hizmetler ve Bilgiyi Geliştirme Kadınları gibi çeşitli konularla bağlantı kurmanızı sağlar. Topluluklarımız hakkında daha fazla bilgi edinin. Kimler kayıt olabilir? Herkes bir profil oluşturabilir ve kayıtlı bir kullanıcı haline gelebilir. Yalnızca BT'ye olan ilginiz kaydolmak için iyi bir neden olmasına rağmen, ersağ üyelik başvurusu şirketiniz bir BT çözüm sağlayıcısı veya kanal ortağı, satıcısı veya dağıtıcısıysa içeriğinizden en iyi şekilde yararlanırsınız. BT endüstrisine hizmet veren firmalara kayıt yaptırmalarını önemle tavsiye ederiz. Yalnızca BT çözüm sağlayıcıları, sağlayıcıları ve dağıtıcıları CompTIA'nın önde gelen üyeleri olabilir. Fiyatı ne kadar? Bedava! Kayıt ol Kayıt formunu doldurmanız yeterlidir ve siz de hazırsınız. Şimdi üye Ol

Ersağ Üye Ol

LoopBack Kullanıcı modeli, yeni kullanıcılar kaydetme ve e-posta adreslerini onaylama yöntemleri sunar. Oturum açmayı, Facebook, Google ve diğer ersağ üye ol üçüncü taraf sağlayıcılarla entegre etmek için geri döngü bileşen pasaport modülünü de kullanabilirsiniz.

Herkes bir profil oluşturabilir ve kayıtlı bir kullanıcı haline gelebilir. Yalnızca BT'ye olan ilginiz kaydolmak için iyi bir neden olmasına rağmen, şirketiniz bir BT çözüm sağlayıcısı veya kanal ortağı, satıcısı veya dağıtıcısıysa içeriğinizden en iyi şekilde yararlanırsınız. BT endüstrisine hizmet veren firmalara kayıt yaptırmalarını önemle tavsiye ederiz. Yalnızca BT çözüm sağlayıcıları, sağlayıcıları ve dağıtıcıları CompTIA'nın önde gelen üyeleri olabilir.

Kayıt, mutlaka bir sisteme aksine sahip olabileceğinden daha fazla kişisel bilgi sağlar. Kullanılan kimlik bilgileri başka türlü anlamsız olsa bile, sistem oturum açmış bir kullanıcıyı diğer kullanıcılardan ayırt edebilir ve kullanıcıların eylem veya etkinlik geçmişlerini, muhtemelen bilgi veya rızaları olmadan saklamak için bu özelliği kullanabilir. Bir sistem, kullanıcıları üzerinde toplanan bilgileri üçüncü taraflara reklam veya başka amaçlarla satabilir. Sistemin niteliğine bağlı olarak, kullanıcının hangi bilgilerin depolandığı, nasıl kullanıldığı ve kiminle paylaşıldığı kesin olarak belli bir yol bilgisine sahip olmayabilir. Bu açıdan sistemin şeffaflığı konusu devam etmekte olan tartışmalardan biridir.

Genellikle, kayıt işleminin bir parçası olarak, örneğin belirli bir kullanıcı adının mevcut olup olmadığını veya bir e-posta adresi önceden kayıtlı olup olmadığını görmek için yöntemler eklemek isteyebilirsiniz. Bunu yapmak için iyi bir yol, ersağ kullanıcı nesnesinde beforeRemote kancaları gibi yöntemler eklemektir. Daha fazla bilgi için Uzak kanca bölümüne bakın.

Kayıt, özellikle doğal olarak gerekli veya önemli değilse (örneğin, bir arama motoru bağlamında) veya sistem art arda kullanıcıların kaydolmasını isterse, bir sıkıntı veya engel olarak görülebilir. Bir sistemin kayıt işlemi de zaman alıcı olabilir veya kullanıcının ev adresini veya sosyal güvenlik numarası gibi isteksiz olabileceği bilgileri sağlamasını gerektirebilir.

Kayıtlı bir kullanıcı olarak, daha önce önde gelen üyelerimiz için ayrılmış birçok kaynağı görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz. İş araçları ve BT kanallarına özgü kaynaklar gibi bazı içerik hala yalnızca önde gelen üyelerimiz tarafından kullanılabilir. Bir BT kanalı ortağı, bir satıcı veya distribütör temsil ediyorsanız, lütfen tümüne tam erişim sağlamak için CompTIA'nın önde gelen üyeliğine göz atın.