24 Haziran 2017 Cumartesi

Ersağ Firması İletişim Ve Üyelik Başvurusu

Görevine dayalı performansını ölçerek bir CEO, işini daha iyi yapmayı öğrenebilir. Bölüm 1'de açıklandığı üzere, CEO'nun görevi strateji ve ersağ vizyon belirlemek, kültür oluşturmak, üst düzey ekibin liderliğini yapmak ve sermaye tahsis etmektir. Bunların sonuncusu ölçmek kolaydır. İlk üçü daha çok zorluk çekiyor.

"İnsanlar sizin için bu kadar uzun süre çalıştığında, onları saklamak, moral tutmak zorundasınız. Sadece bir gezinti perspektifinden mürettebatımın büyümesini izledim - bunlar sahnede, yerinde çalışanlar. Sahnemi kuran, kamyonu yükleyen, ersağ üyelik ışıkları koyan insanlar bunlar. Forbes Under 30 listesinde olan benim menajer Anthony değiller. Onlar için ve benim için bunun nedeni, bağlantıyı, taraftarlarla ve taraftarlarla sürdürmek ve hep bunu neden yaptığımızı bilmektir. Katkıda bulunduğumuz bir kültür içindir. "

CECP ortaklığı, yalnızca davetiyeye ve çok-milyar dolarlık kâr amaçlı şirketler için sınırlıdır. CECP, küçük ve orta ölçekli şirketlerin veya kurumsal olmayan kurumların (akademik, kar amacı gütmeyen kuruluş, hükümet gibi) resmi ortaklığı (yıllık bazda ersağ üyeol yenilenmez) sunmamakla birlikte, en yeni araştırma, etkinlik özetlerimiz ve karşılaştırma raporlarımızın hepsi mevcuttur , Ücretsiz, web sitemizde.

Kapat Bir reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Reklam, gazeteciliğimizi finanse eder ve onu gerçekten bağımsız tutmaya yardımcı olur. Savaş muhabirlerinden araştırmacı gazetecilere, yorumculara, eleştirmenlere kadar uluslararası editör ersağ iletişim ekibimizi kurmamıza yardımcı oluyor. Reklam engelleyicinizi nasıl devre dışı bırakacağınıza ilişkin talimatları görmek ve ücretsiz düşünceli gazetecilik yapmaya devam etmemize yardımcı olmak için burayı tıklayın - ücretsiz. Desteğin için teşekkürler.

Reklam engelleyicinizi bağımsız.com.tr için devre dışı bırakma Adblock / Adblock Plus Adres çubuğunuzun sağındaki Adblock / Adblock Plus simgesini tıklayın. Adblock'da "Bu alan adındaki sayfalarda çalışmayın" seçeneğini tıklayın. Adblock Plus'da, bulunduğunuz mevcut web sitesinin reklam engellemesini devre dışı bırakmak için "Bu ersağ üyelik başvurusu sitede etkinleştirildi" seçeneğini tıklayın. Firefox'daysanız "bağımsız.com.tr'de devre dışı bırak" ı tıklayın. Firefox İzleme Koruması Firefox'ta Özel Tarama iseniz, "İzleme Koruması",

reklam engel uyarısının görüntülenmesine neden olabilir. Adres çubuğundaki "kalkan" simgesini tıklayarak geçici olarak devre dışı bırakılabilir. Ghostery Ghostery simgesini tıklayın. 6.0'dan önceki sürümlerde "beyaz liste sitesi" ni tıklayın. Sürüm 6.0'da ersağ üye ol "siteye güven" i tıklayın veya Güvenilen Site listenize bağımsız.co.uk ekleyin. 6.0'dan önceki sürümlerde "Site beyaz listeye alındı" mesajını görürsünüz.

"Değişikliklerinizi görmek için sayfayı yeniden yükle" yi tıklayın. UBlock uBlock simgesini tıklatın. Ardından, mevcut web sitesini beyaz listeye almak için büyük güç düğmesine tıklayın ve bir dahaki sefere web sitesini ziyaret ettiğinizde durumunu hatırlayın. Ardından sayfayı yeniden yükleyin.

"Al" al, hepsi sizin sorumluluğunuzdadır. İşler istediğiniz gibi gitmediğinde, sorumluluğu alınız - bu sizin suçunuz olsun veya olmasın. Sorumluluk zihniyeti sizi suçlama zihniyetinden daha güçlü bir yere götürür. "Olumlu bir fark yaratmak için ne ersağ üye nasıl olunur yapabilirdim (ya da yapmayı bırakabilirim?") Soruyu soran koşulları düzenli olarak gözden geçirin. Eylemi tanımlayın ve sonra onu alın. Suçlamadan ziyade sorumluluğun haricinde, dışsallıklar üzerinde ne kadar çok güce sahip olduğunuzdan şaşıracaksınız.

İngiltere'de, "icra başkanı" ve "icra sorumlusu", hem işletme hem de hayır işleri sektöründe (kâr amacı gütmeyen sektör) kullanılmaktadır. 2013'ten itibaren, normalde icracı olmayan (ücretsiz) roller olan bir hayır yönetmeni veya yediemin olmakla ersağ firması ilişkili yasal görev ve sorumluluklarla karışıklığı önlemek için kıdemli yardımseverler için yönetmen teriminin kullanılması önerilmemektedir. Birleşik Krallık'ta, Genel müdür yerine dönem yönetici kullanılır.