16 Haziran 2017 Cuma

Ersağ Temizlik Ürünleri

ISS Hakkında ISS, 1901'de Kopenhag'da kuruldu ve 2016'da 79,2 milyar DKK tutarında ciroya sahip dünyanın önde gelen tesis hizmetleri şirketlerinden biri haline geldi. Başarımızın sırrı, çözümlerimizi müşteri ihtiyaçlarına nasıl uyarladığımız, ersağ riskimizi nasıl yönettiğimiz ve 490.000'den fazla çalışan ekibimizin insan dokunma gücünü yaptığımız her işe nasıl eklediğidir. Sosyal medya Üyelik, takip veya abone Facebook Heyecan Linkedin instagram YouTube Wordpress Rss

Çoğumuz, içinde bulunduğumuz keyifli ortamlarda en iyi çalışıyoruz. Temiz ve çekici çevreler sadece her gün çalışmayı sağlamakla kalmaz, aynı ersağ üye ol zamanda refah ve iş tatmini yaratan daha üretken bir çalışma ortamı anlamına gelir. Aynı zamanda, firmanızın bulunduğu ortamın temizliği, şirketiniz veya kuruluşunuzun müşteriler ve misafirlerle ayrıldığı izlenim için çok önemlidir. Tecrübe ve yenilikçi çözümlerle temizleme ISS, yıllardır dünyanın önde gelen temizlik şirketi olarak biliniyor. Ve bugün tam teşekküllü bir Tesis Yönetimi şirketi olma yolunda çok uzun bir yol kat etsek de, temizlik pazarını başlatmaya devam ediyoruz. Biz hala dünyanın en büyük temizlik şirketi olduğumuzu ve Temizlik Mükemmelliğinin önde gelen geliştiricileri olduğumuzu söylemekten gurur duyuyoruz. Temizleme konusunda 80 yıllık tecrübeye dayanan hizmet çözümleri sunmaktayız ve sektördeki en yeni eğilimleri temel alan yenilikçi çözümler ersağ üyelik başvurusu sunmaktayız. Bizi özel yapan şey Mükemmellik için acımasız yolumuzdur. Bu alanın her yönünü ince ayarlamak için yıllar içinde bilgi ve süreçler geliştirdik. Ve halkımıza üstün bir şekilde temizlik yapmak için eğitim vermeye odaklandık.

Ersağ Üye Ol

Temizlik görevlisi genellikle tarafından işe alınır ve evin hanesine rapor verir. Temizlikçinin diğer personelleri ne ölçüde denetlediği evden eve değişir. Ersağ Üyeol Genel olarak, büyük bir konutun personeli, mutfak personeline istisna dışında tüm kadın personelin sorumlusu olan kahya ile aşçıya bildiren kahya ve büroya rapor verebilecek personel arasında bölümlere ayrılmıştır. ; Bu durumlarda aşçı ve uşak evin hanımefesine doğrudan bildirmiştir.

Hizmet görevlileri, ilk ailenin gizliliğini şiddetle korurlar. Ailenin güvenini almadan, servis elemanlarının görevlerini etkin bir şekilde yerine getirmeleri imkansız olur. Böyle samimi koşullarda çalışmak bazen utanç verici anlara neden olur. Bir kurucu Başkan Reagan'ın duşunu acilen bir mesaj vermek için durdurmak zorunda kaldı. "Sahip olduğu tek şey suyun atması oldu" dedi. Aynı akşam, o akşamın ilerleyen saatlerinde cumhurbaşkanına ersağ üye bir mesaj vermek zorunda kaldı. Yatak odasındaki kapıyı çaldı ve cumhurbaşkanı için bir paket aldığını açıkladı. Nancy Reagan içeri girmesini söyledi. Tıpkı iç çamaşırı giyen cumhurbaşkanının soyunma odasından çıktığı gibi odaya girdi. "Oh Ronnie," dedi ilk hanım, "en azından bir elbiseyi giyebilirsin." Başkana şu cevabı verdi: "Endişelenme. Beni bir kez bugün çıplak görmüş. Biz eski arkadaşız. "

Başkanlar gelir ve gider, ancak servis elemanları değişmez. Dört-sekiz yıl sonra, personel birinci ailenin yakınında büyür ve idarede bir değişiklik olduğunda gözyaşları her zaman dökülür. Yeni bir aile geldiğinde, onlarla birlikte yeni bir hava daha ersağ üyelik geliyor. Şefler yeni damaklar öğrenmeli, çiçekçiler yeni tatlar öğrenmeli ve gelmekte olan ailenin her ihtiyacına cevap vermeye istekli ani sağlam bir personele uyum sağlamayı öğrenmeleri gereken uzun bir uzantısı var. The Residence'daki bir Beyaz Saray, bazı ilk ailelerin hizmet etmekten zevk aldığını ve bazılarını taklit etmek zorunda olduğunu itiraf etti. "Fakat biz çok iyi taklidi yapıyoruz" dedi.