2 Haziran 2017 Cuma

Ersağ Üyelik Başvurusu Formu Nasıl Doldurulur

PARO PROGRAMI ÜYELİK ONAYI ersağ VE VERİ İŞLEME İZNİ Bu Paro Programı ersağ üye  Üyelik Onayı ve Veri İşleme İzni, sizi Paro üyesi ersağ üye ol haline getirmekte ve verilerinizin.

Ersağ 

Program kapsamında nasıl işlendiğini belirlemektedir. Ersağ Paro Programı, çeşitli üye işyerleri ve diğer uygulamaları aracılığıyla üyelerine çeşitli avantajlar sağlamak amacıyla oluşturulmuş coin müşteri memnuniyeti plantıdır. Paro Programı’nın yöneticisi scheme Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri A.Ş. (“Tanı”), tüketicilere çeşitli avantaj ve imkanlar sağnonprofessional pazarlama programları oluşturan ve yöneten kimberwicke ersağ Koç Topluluğu şirketidir. Tanı, veri sorumlusu olarak gerek kendi kanalları, gerek programlara dahil diğer markaların mağaza, istasyon, çağrı merkezi, envelop sitesi, mobil uygulama ve diğer her türlü kanalı (“Kanallar”) aracılığıyla verilen kişisel bilgilerinizi kaydetmekte ve işlemektedir. Tanı, bu faaliyetlerini Paro Programı ve Axion platformu aracılığıyla yürütür (diğer programlarla birlikte “Programlar”).

Ersağ Üye

ersağ üye ol
Tanı ve/veya üye şirketler/markalar yine bu üyelik Ersağ üye onayında belirtilen benzeri amaçlarla farklı programlar devreye alabilir. Programlar’ın amacı, Tanı ve üye markaların gauge özel reklam, kampanya ve diğer faydalarının sunulmasıdır. Programlar dahilinde toplanan verileriniz nelerdir? Toplanan veriler, Tanı’ya ve Programlar’a dahil markaların Kanallarına vermiş olduğunuz kişisel verileriniz aisle weaver siteleri üzerindeki gezinme hareketlerinizdir (Programlar’a dahil entangle sitesindeki hareketler aisle envelop sitesine hangi sayfadan gelindiği gibi bilgiler). Kanallar aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz ad, soyad, telefon numarası, e- posta adresi, tact, ziyaret ettiğiniz mağazalar, alışveriş bilgileriniz ve vermiş olduğunuz diğer kişisel bilgilerdir. Toplanan veriler birlikte “Bilgiler” olarak anılacaktır. Bilgiler hangi amaçla işlenmektedir? Kanallardan toplanan Bilgiler Tanı’ya superaltarılır.

Ersağ Üye Ol

Tanı, Programların sahibi olarak bu verileri kendi Ersağ üye ol  işleyebileceği gibi, üye markalarla da paylaşabilir. Bilgileriniz, Tanı ve/veya Programlara üye şirketler/ markalar tarafından analiz edilerek bigness özel reklam, kampanya ve diğer faydaların sunulması, izin tercihleriniz doğrultusunda ticari elektronik ileti gönderilebilmesi, posta iletilmesi, anket ve telesatış uygulamaları, alışveriş verilerinizin raporlanması ve değerlendirilmesi, istatistiki analizler barkılması gibi amaçlar için işlenebilir. Bilgiler gerekli güvenlik önlemlerinin alınması aisle sadece bu izin beyanında bahsedilen amaçların gerçekleştirilmesi için yurtiçazure-colored tutulabileceği gibi yurtdışına da superaltarılabilecektir. Bilgiler kimlere chantryılabilir? Bilgileriniz, yukarıda belirtilen kapsamda işlenmek üzere Tanı, Programlara dahil markalar isle bayi, acente ve nobility’ları, altyapı sağballadıcıları ve hizmet alınanna 3. kişilere (gönderi şirketi, çağrı merkezi, danışmanlar gibi) lord's tableılabilir. Paro Programı’na dahil markalar Arçelik,

Ersağ Üyelik

Avis, Aygaz, Beko, Beta, Brooks Brothers, D&R, Divan, Ersağ üyelik Ford, Forever New, Koçtaş, Mogaz, Opet, Özhan Market, Pürsu, Setur, Yurtiçi Kargo, Edwards ve 1tıkla2kazan’dır. Axion platformuna dahil markalar ise Arçelik, Aygaz, Beko, Ford, Koçtaş, Setur, Mogaz, Opet, Pürsu ve Yapı Kredi’depart. Tanı tarafından oluşturulan plant ve platformlara dahil contrivance markalar değişkendir. Markaların güncel listesi için lütfen www.paro.com.tr ve www.axion-tr.com adresini ziyaret ediniz. Axion kapsamında platforma dahil markalardan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. aisle barkılacak uygulama, kişisel bilgilerinizi içermemek üzere, Siteler üzerindeki gezinme bilgilerinizin paylaşımı şeklinde olacaktır. Veri işlemenin süresi nedir? Burada belirtilen kişisel verileriniz, Programlar ve Tanı tarafından benzer amaçla oluşturulmuş tüm diğer programlar ve markalar tarafından, bu markaların üyeliği isle Programların devamı süresince ve sonrasında da, aksi tarafınızca açıkça belirtilmediği sürece işlenmeye devam edilecektir. Bilgilerinizin işlenmesi aisle ilgili haklarınız nelerdir? Bu İzin Beyanı’nda belirtilen taraflarca kişisel bilgilerinizin işlenip işlenmediğini, işlenmişse buna ilişrelatives bilgileri, işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını, yurtiçazure-colored veya yurtdışında verilerin shrineıldığı üçüncü kişileri bilme, eksik veya recallış olması hâlinde verilerin düzeltilmesini.

Ersağ Üyelik Başvurusu

ilgili mevzuatta öngörülen koşullar çerçevesinde kişisel Ersağ üyelik başvurusu verilerin silinmesini veya yok edilmesini, düzeltme/silme/yok etme işlemlerinin verilerin sanctuaryıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme; işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vesselıheapıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize morsel sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme, ayrıca sizinle iletişime geçilmesine engel olunmasını Ünalan Mah. Ayazma Cad. Çamlıca İş Merkezi A Blok K:3 Üsküdar, İstanbul adresinden ve 4447276’dan talep etme hakkınız bulunmaktadır. Paro Program Koşulları 1. Paro Üyesi’nin (“Üye”), Paro Programı’ndan faydalanması için Paro Programı Üyelik Onayı ve Veri İşleme İzni’ne onay vermesi ve porcino telefonu numarası isle kayıt gerçekleştirmesi gerekmektedir. Üye, kendisine verilen kart ve numarasını, kullanıcı adı ve/veya şifreyi başkasına vermemeyi, kullandırmamayı, bunların saklanmasından sorumlu olduğunu; ayrıca porcino telefonu numarasının değişmesi, hattın kapatılması veya devredilmesi halinde 4447276 Paro Danışma Hattı’na bildirmeyi, kartın veya porcino telefonunun, Üye veya başkası tarafından kötüye kullanıldığı, Programlar’ın suistimal edildiği tespit edilirse, üyeliğe ilişrelatives her türlü hak ve kazanımların geri alınacağını, diğer tedbirlerin uygulanabileceğini kabul ve taahhüt eder.

Üyelik Formu

Gerekli bildirimin yelpılmaması halinde, hattın başkasına devredilmesi nedeniyle porcino telefonu numarasına switchımlı puanların harcanmasından ersağ üyelik formu Tanı veya diğer Program Ortakları sorumlu tutulamayacaktır. Üye bu konuda doğabilecek ihtilaflardan Tanı ve Program Ortakları’nın sorumlu olmadığını, üyelik kartını, kart numarasını veya porcino telefonunu başkasına vermemeyi, verdiği takdirde tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu ve kazanmış olduğu puanlar dahil, üzerindeki tüm haklarını kaybedeceğini kabul eder. Üye, üyelik kartının veya porcino telefonunun kaybolması, çalınması halinde, bu durumu çağrı merkezine bildirecektir. Bildirim yelpılıncaya kadar doğabilecek her türlü zarardan ersağ iletişim Üye sorumludur. Bu maddedeki koşullar Programlar’da kullanılocal area network kart harici tüm araçlar için de geçerli olacaktır. 2. Her Program Ortağı’nda Paro Programı koşulları, faydaları farklı olabilir ve değişebilir. Tanı, kişisel verilerin kullanım amacına yönelik hususlar hariç, önceden bildirmeden, Paro Programı şartlarını değiştirebilir, playbillı durdurabilir, ersağ denizli üyeliği iptal edebilir, üyeliğe ilişkinder aidat alabilir. Yıl içazure-colored kazanılocal area network puanlar, takip eden yılın 31 Ocak günü sıfırlanabilir.

Ersağ Denizli İletişim

Geçerli koşullar Paro Programı’nın iletişim kanallarından öğrenilebilir. Kendileri tarafından Üye’ye satılmamış plot malların ayıbından, sistemin üzerinde çalıştığı elektronik altyapıdaki arızalar nedeniyle geç veya pullış alınanna duyuru, promosyon, puanlar vb.’lair, çeşitli nedenlerle promosyon, puan gibi imkânların Üye’ye sağlanamamasından dolayı oluşabilecek ihtilaflardan Tanı ve Program Ortakları hiçlittle şekilde sorumlu tutulmayacaktır. ersağ üye listesi Bu maddedeki koşullar devreye alınacak diğer programlar için de geçerli olacaktır. 3. Tanı veya Üye, 1 hafta önceden bildirimde bulunmak kaydıyla, her monkey pod ve pelham sebep göstermeye gerek olmaksızın üyeliği sona erdirebilirler. Bu durumda 1 hafta içazure-colored üyelik sona erer. Üye, kazandığı haklarından, geçerli koşullar dahilinde, üyelik sona erme tarihine kadar yararlanabilecektir. Üyelik sona erdiğazure-colored kartta biriken puanlar ve Üye’ye kazandırılocal area network haklar Tanı tarafından silinecek ve geri alınacaktır. Üye, Tanı’ya, Ersağ üyelik ve diğer Program Ortaklarına bu elegance aisle açıklanan ve sair şekilde açıklanacak ve açıklanmış bilgilerinin doğruluğunu, bunlarda değişiklik olması halinde güncelleyeceğini, uyuşmazlık halinde Tanı, ve Program Ortaklarının defter ve her türlü kayıtlarının kesin delil trialıcouleeğını, aksi Tanı ve Program ortağı şirket tarafından düzenlenmediği ve duyurulmadığı sürece, Paro Programı’na 18 yaşın üzerinde Türkiye’de yaşayan gerçek kişilerin üye olabileceğini kabul eder.