19 Haziran 2017 Pazartesi

Ersağ ile Üye Ol Senede Başaranlar Arasına Gir

Bazı satış müdürleri, satış ekibinin yeni üyelerini işe alır, Ersağ  kiralar ve eğitir. Satış görevlileri hakkında daha fazla bilgi için perakende satış çalışanlarının ve toptan satış ve imalat satış temsilcilerinin profillerine bakın.

Ersağ Üyelik Başvurusu

Bir satış müdürü, bir satış ekibi liderliğini yönlendirmekten ersağ üyelik başvurusu ve koçluk yapmaktan sorumlu kişidir. Bir satış müdürünün görevleri genellikle satış bölgelerinin atanması, kotaların belirlenmesi, satış ekibinin üyelerine danışmanlık yapılması, satış eğitimi verilmesi, bir satış planı oluşturulması ve satış görevlisi seçimi ve işe alınmasıdır. Büyük şirketlerde satış kotaları ve planları genelde yönetici seviyede bulunur ve bir yöneticinin asıl sorumluluğu, satış görevlilerinin bu kotaları yerine getirdiğini ve yukarıdan geçirilen tüm politikaları desteklediğini görmektir.

Ersağ Üyeol

Bazı satış yöneticileri, satışa geçen diğer bölümlerden ersağ üyeol yöneticilerdi, ancak çoğunluk üst düzey bir satış görevlisi olup yönetim pozisyonuna yükseldi. Bu eski satış temsilcileri, yönetim eğitimine veya tecrübesine sahip olmayan ya da hiç birine sahip olmadığı için, başlıca zorlukları satış ekibinin satış yapmasına ve satış görevlilerinin ihtiyaç duyduğu her yönergeyi sunmak için sınırlamalar getirmesine izin vermektir. Satış yöneticisinin tazminatı, ekibinin kaç tane satış yaptığına bağlıdır , Satış temsilcilerinin üretimini sağlamaya büyük motivasyona sahip.

Ersağ Üye Ol

 Bu, genellikle, satış ekibini omuzlarında asarak sürekli ersağ üye ol olarak güncelleme isteyen mikro senaryo açar. Özellikle kendi maaşlarının dahil olduğu her durumda kontrolü hissetmek isteyen eski yıldız satış görevlileri ile ortaktır. Ne yazık ki, satış elemanları bağımsız ve kendinden menfaatli olma eğilimindedir ve bu tür ortamlarda iyi çalışmazlar. Sonuç olarak, performansları düşecek ve satış yöneticisinin ekibi kotasını karşılamadığı için daha çılgınlaşan kısır bir döngüye neden olacaktı.

Ersağ Üyelik

Dolayısıyla satış yönetimi aşırılık çekmeksizin rehberlik ersağ üyelik ve yön vermeyi dengelemektir. Satış ekibinin üyelerini işe alma ve ateşleme sorumluluğu bulunan yöneticiler bazı insan kaynakları becerilerini öğrenmelidir. Bir satış müdürü bir öz geçmişin eleştirel bir şekilde inceleneceğini bilmiyorsa, röportajda soruları sormak isteyen veya süreç boyunca herhangi bir kırmızı bayrak yakalayacağını bilmiyorsa, muhtemelen kağıda iyi bakan ancak üretemeyen satış görevlilerini işe alacaktır. Çalışan atılması hiç kolay değil, ancak bir satış müdürü, satış görevlilerinden birinin çalışmadığı ya da şirket için uygun olmadığı ya da satış için uygun olmadığı için onu bilmelidir Her şeyden önce konum.

Ersağ Üye

Takımının motivasyonunu nasıl kazanacağını bilmek satış yönetiminin kritik bir parçasıdır. Akıllı bir satış müdürü, cephaneliğinde, kağıt taç gibi ersağ üye aptalca ödüllerden, büyük üreticiler için büyük parasal ödüllere kadar çeşitli araçlara sahiptir. Ayrıca, yoksul bir üreticiyi yolda ilerlemeye motive etmeyi de bilmeliydi. Ve sorunun motivasyon eksikliği değil, daha spesifik bir satış becerisinin olmaması gibi daha basit bir şey olduğunu ne zaman tanır.

Parça yöneticileri de 'büyük resmi' anlamalıdır. En küçük şirketlerin hepsinde, satış yöneticileri orta düzey yönetim sorumluluğundadır. Bir satış ekibini denetler, ancak üst düzey bir yönetici tarafından, genellikle yürütme düzeyinde denetlenir. Bir satış müdürü ekibi iyi performans gösterdiğinde, danışmanı sık sık ona kredi vereceğim. Ancak ersağ bir satış müdürü ekibi kontenjanlarını karşılamıyorsa, bu yönetici bir çözüm sunmasını bekleyecektir. Satış yöneticisi başarılı olmak için mükemmel iletişim becerisine sahip olmalıdır.

Satış planını anlayabilmeli ve satış ekiplerine açıkça anlatabilmelidir. Ayrıca satış elemanlarının ihtiyaçlarını anlayabilmeli ve bu ihtiyaçları yönetici seviyesine iletmelidir. Gerçekçi olmayan bir kota gibi bir sorun ortaya çıkarsa, üst yönetimle olan satış görevlileri için yarasa atabilir ve durumu çözebilir. Satış görevlileri iyi yaptıklarında onlara zor işlerinin takdir edildiğini göstermeleri gerekiyor ve gerilendiklerinde nedeni ortaya çıkarmalı ve düzeltmelidir. Şimdiye Kadar Sonraki İş Bul