24 Haziran 2017 Cumartesi

Ersağ Nedir Nasıl Üye Olunur ?

Belirli bir ülkede ticari marka hakları kurulduktan sonra, bu haklar genellikle yalnızca yargı alanında uygulanabilir, bazen bölge ülkesi olarak bilinen ersağ bir kalite. Bununla birlikte, birden fazla ülkede ticari markaların korunmasını kolaylaştıran bir dizi uluslararası ticari marka yasası ve sistemi bulunmaktadır.

Ersağ 

Bazı davalar ilk faiz karışıklığı kavramıyla uğraşmaktadır. Brookfield Commc'ns / West Coast Ent'mt davasında, mahkeme, bir web sitesinin HTML ersağ meta etiketinde bir rakibin ticari markalı terimleri kullanıldığında ilk çıkar karışıklıklarının ortaya çıkabileceğini tespit etti ve bu durum bir kullanıcı web sitesinde arama yaparken o sitenin arama sonuçlarında görünmesine neden oldu. Ticari markalı dönem.

 Playboy v. Netscape'de mahkeme, kullanıcıların Playboy'un ticari markalarını bir arama motoruna girdiklerinde ilk karmaşayı buldu ve sonuç olarak Playboy'un işaretlerini içeren anahtar kelimeler tarafından tetiklenen etiketlenmemiş banner reklamların yanı sıra kullanıcıları Playboy'un rakiplerine götüren arama sonuçlarının gösterilmesi sağlandı . Kullanıcılar sonuçta Playboy üyesi olmayan banner reklamları tıkladıklarında fark edebileceklerse de, mahkeme, kullanıcıların aramayı yapmak yerine rakip sitelerine göz atmaktan mutluluk duyabileceği için rakip reklamverenlerin Playboy'un hoşnutluğuna el koyarak müşterilere kazandırdıklarını fark ettiler Sonuçlar Playboy sitelerini bulmak için.

Ersağ Nedir ?

Başvuru yaptıktan sonra ticari markanızı değiştiremezsiniz ve ücretler iade yapılmaz. Daha önce başvurmadıysanız, başlamadan önce kılavuzu ersağ üye okuyun. Şimdi başvurun İhtiyacınız olan şeyler: Kayıt etmek istediğiniz marka sınıflarını, örneğin gıda ve içecek hizmetlerini (sınıf 43) veya kimyevi maddeleri (sınıf 1) kaydedebilmek için ne kaydetmek istediğinizin ayrıntıları, örneğin bir kelime, resim veya slogan Masraflar Başvurunuzun kayıt kurallarını karşıladığını kontrol etmek istiyorsanız 'Doğru Başlama' hizmetini kullanabilirsiniz.

Başlangıçta £ 100, her ek sınıf için £ 25 ödersiniz. Ardından uygulamanızın kuralları karşıladığını bildiren bir rapor alırsınız. Devam etmek isterseniz, tam ücreti raporunuzu aldıktan sonra 14 gün içinde ödemeniz gerekir. Kayıt kurallarını karşılamasa bile başvurunuza devam etmeyi seçebilirsiniz. Başvuru türü Ücret Her ek sınıf Standart (çevrimiçi) £ 170 £ 50 Sağ Başlangıç ​​(çevrimiçi) £ 200 (önünüzde £ 100, kayıt işleminiz devam ederseniz £ 100) £ 50 (ön peşin 25 artı £ 25, Kayıt işlemlerinizi devam edin) Başvurulacak diğer yollar Posta ile başvurmak istiyorsanız, kağıt formlarını doldurun. Bir sınıfta £ 200, her ek sınıfa £ 50 ek ücret.

Ersağ Üyelik

Buna ek olarak, mahkemeler, satılan malların meşru olarak işaretini taşıdığı durumlarda bile, alan adlarının ticari olarak kullanımı ile ilgili olarak ersağ üye ol ticari marka sahiplerinin haklarını onaylamıştır. Sanıklar, "Yaratıcı Hediyeler, Inc. UFO, 235 F.3d 540 (10. Çeyrek 2000) (NewChixa)," Levitron "ticari markasını taşıyan ürünleri satmak için alan adı" Levitron.com "u kaydettirdiler. Marka sahibinden edinebileceğiniz bir lisans. 10. Circuit, ticari marka sahibinin söz konusu alan adı ile ilgili olarak, sözleşme önüne geçme iddiası tartışmalarına rağmen haklarını teyit etti.

Muhalefet, standart muhalefet formunda Avrupa Birliği'nin herhangi bir resmi dilde açılmalıdır, ancak muhalefetin esas kısmı (örneğin argümanlar) sadece karşıt başvurunun dilinde, yani çalışma dillerinden birinde sunulabilir ABIPO'nun, örn. İngilizce, İspanyolca, Almanca.

Bir markayı kaydettirmek için başvurun Bir markayı tescillenebilir Neler kaydedebildiğiniz ve edemediğiniz başvurunuzu uygulayın Kayıtdışı ticari markaları uyguladıktan sonra 3. Başvuru Başvuru yaptıktan sonra ticari markanızı değiştiremezsiniz ve ücretler iade yapılmaz. Daha önce başvurmadıysanız, başlamadan önce kılavuzu okuyun.

Ersağ Üyelik Başvurusu

Şimdi başvurun İhtiyacınız olan şeyler: Kayıt etmek istediğiniz marka sınıflarını, örneğin gıda ve içecek hizmetlerini (sınıf 43) veya kimyevi ersağ üyelik başvurusu maddeleri (sınıf 1) kaydedebilmek için ne kaydetmek istediğinizin ayrıntıları, örneğin bir kelime, resim veya slogan Masraflar Başvurunuzun kayıt kurallarını karşıladığını kontrol etmek istiyorsanız 'Doğru Başlama' hizmetini kullanabilirsiniz. Başlangıçta £ 100, her ek sınıf için £ 25 ödersiniz. Ardından uygulamanızın kuralları karşıladığını bildiren bir rapor alırsınız.

Devam etmek isterseniz, tam ücreti raporunuzu aldıktan sonra 14 gün içinde ödemeniz gerekir. Kayıt kurallarını karşılamasa bile başvurunuza devam ersağ üyeol etmeyi seçebilirsiniz. Başvuru türü Ücret Her ek sınıf Standart (çevrimiçi) £ 170 £ 50 Sağ Başlangıç ​​(çevrimiçi) £ 200 (önünüzde £ 100, kayıt işleminiz devam ederseniz £ 100) £ 50 (ön peşin 25 artı £ 25, Kayıt işlemlerinizi devam edin) Başvurulacak diğer yollar Posta ile başvurmak istiyorsanız, kağıt formlarını doldurun. Bir sınıfta £ 200, her ek sınıfa £ 50 ek ücret. Önceki Ne kaydedebileceğiniz ve edemediğiniziniz Next Başvuru sonrasında Tüm kılavuzu yazdır