14 Haziran 2017 Çarşamba

Ersağ Ağında Satış Uzmanı

Network Marketing profesyonel olmak için gerekli yedi beceriyi öğrenin! Bu kitapta Eric, geçen 30 yıllık deneyimlerinden ve bilgi birikiminden yararlanarak Ağ Pazarlamasında başarıyı yakalamak için gerekli olan esaslara ulaşıyor. Go Pro, 2 milyondan fazla sattı ve bir Amazon en çok satan ve Network Marketing'ün fiili İncil'i olarak kabul edildi.

Doğru akıl hocasını seçin. Çoğu MLM modelinde, sizi işe alan kişi akıl hocanız olur. Bu mentor, çalışmalarınızın ilk aşamalarında size koçluk Ersağ yapacaktır. Genellikle, başarılı olursanız, akıl hocanız ne kadar çok para kazanıyorsa, sizin için orada olmanın yararı en iyisidir. Bir akıl hocasında, isteyeceğiniz: Yardıma ihtiyacınız ersağ üye ol olursa kullanılabilir olan birisi. Kendinizle birlikte çalışırken gördüğünüz biri. Daha iyi yapabileceğiniz bir şey varsa dürüst olacak birisi.

Ersağ Üyelik Başvurusu


23 Ağustos 2005 tarihine kadar Danıştay'ın doğrudan satış operasyonu ile doğrudan satış yapan (1 Aralık 2005'te yürürlüğe giren) ve Chuanxiao ersağ üyelik başvurusu Yasağı'na İlişkin Yönetmeliklerin (1 Kasım'da yürürlüğe giren) 2005). Doğrudan satışa izin verildiğinde, operasyonların piramit planları, MLM veya gece-gündüz operasyonları olmadığından emin olmak için yalnızca en zor şartlar altında izin verilir.

Mavi bireysel işe alınanların beşi ve beşinin kendi beşini işe alacağı varsayıldığında, mavi bireyin "alt çizgisinde" mümkün olan azami teorik dolaşım döngüsü, 14 döngüdür (514 = 6.1 milyar insan), bu noktadan sonra Toplam insan nüfusu aşıldı.

Çalışanlar haricinde katılımcılar, iş kanunu hükümlerinin yasal hakları tarafından korunmamaktadır. Bunun yerine, satış görevlileri genellikle MLM şirketi tarafından "bağımsız yükleniciler" veya "bağımsız işletme sahipleri" olarak sunulmaktadır. Bununla birlikte, katılımcılar herhangi bir maddi duran varlık veya maddi olmayan işletme elinde bulundurmadıklarından, katılımcılar geleneksel hukuki anlamda bir işletmeye sahip değildir; bir satış ya da işletme satın alımında satılabilir ya da satın alınamaz. Bunlar, MLM şirketinin malıdır.

Avon, Electrolux, Tupperware ve Kirby gibi şirketler, hepsi orijinal olarak tek düzey pazarlama şirketleriydı ve mallarını satmak için geleneksel ve tartışmasız doğrudan satış iş modelini (MLM'den farklı) kullanıyorlardı. Bununla birlikte, daha sonra çok seviyeli tazminat planları getirerek MLM'ler haline geldiler.

Ersağ Üye Ol 

Walter J. Carl, "MLM örgütlerinin bazıları tarafından kültler (Butterfield, 1985), piramit şemaları (Fitzpatrick & Reynolds, 1997) tarafından ya da yanıltıcı, ersağ üye ol aldatıcı ve ahlak dışı örgütlerden dolayı tarif edilen bir 2004 Western Journal of Journal makalesinde (Höpfl & Maddrell, 1996) ve maddi kazanç için kişisel ilişkilerin kullanılması (Fitzpatrick & Reynolds, 1997) "gibi davranışlar (Carter, 1999). Çin'de, şemalardan insanları kurtarmak için çalışan gönüllülere fiziksel olarak saldırıldı.

Belirtildiği gibi, birçok MLM şirketi yıllık gelirinde milyarlarca dolar ve yıllık kârda yüz milyonlarca dolar üretmektedir. Bununla birlikte, MLM şirketinin kârı, şirketin maaşlı olmayan iş gücünün (MLM katılımcılarının) büyük çoğunluğunun zararına türetilmiştir. Karın yalnızca bir kısmı daha sonra MLM katılımcı piramidin üst kısmında yer alan ancak birkaç katılımcıyla önemli ölçüde paylaşıldı. Bu az sayıda katılımcının kazançları, birinin MLM'ye katıldığı durumda potansiyel olarak mali açıdan başarılı olabilmelerine yönelik bir illüzyon yaratılmasına izin verir. Bu daha sonra, gerçekte sadece teorik ve istatistiksel olarak imkansız olan kazanç marjlarını yanlış bir şekilde öngörerek MLM'ye katılmak için daha fazla katılımcı istihdam etmek için MLM şirketi tarafından vurgulanır ve ilan edilir.


Ersağ Üye

Bu, bir ürün veya hizmet satmak gibi. Teşvikler, komisyonlar, işiniz için gelecek planları vb. Hakkında bilgi hazırlayın. Doğru insanlar size gelmelidir. Teşekkürler! Evet Hayır Faydalı Değil 1 Yardımcı 35

Bir cümlede "ağ pazarlaması" nı kullanın. Eğer ağ pazarlamacılığında iyi olan yanınızda bazısı insanlar varsa, toplam satışlarınız kesinlikle artmalıdır. 17 kişi bunu yararlı buldu Bu adam esnek bir iş fırsatı istiyor, bu yüzden ona ağ pazarlamacılığına bakmasını önerdi, çünkü ona ilgini çekebilir. 16 kişi bunu yararlı buldu Ağ pazarlamacılığının nasıl kullanılacağını bilen insanlar, ürününüzü olabildiğince çok kişiye ulaştırmaya yardımcı olacaktı.

14 kişi bunu yararlı buldu Daha Fazla Örnek
Küçük İşletme Ansiklopedisi Ağ Pazarlama Girişimci ersağ üye Personeli --- Paylar Tanımı: İşletmeyi oluşturmak için bir distribütör ağına ihtiyaç duyulan bir iş modeli. Genellikle bu tür işletmeler, ödemelerin birden fazla düzeyde gerçekleşmesi nedeniyle doğada çok düzeyli bir pazarlamadır. . Ağ pazarlaması çok iş fırsatları iş peşinde