25 Haziran 2017 Pazar

Ersağ Üyelik Başvurusu

Artan miktarda nota ve çeşitlilikteki nota bağlı olarak, birçok nakit çekmece, yatay yukarıya bakan geleneksel yatay yerine, ersağ dikey yandan bakan bir yere notlar koymayı seçti. Bu, her nota daha hızlı erişmenizi sağlar ve daha çeşitli notların depolanmasına olanak tanır. Bazen kasiyer, notları herhangi bir fiziksel bölücüya bile gerek kalmadan bölecektir. Bazı nakit çekmeceler, aynı zamanda bir nakit kasaya benzeyen sıradan bir çekmece gibi kayar yerine açıklıkla çevirdiği tasarımda üst üste yerleştirilmiştir.

Ersağ Üyelik Formu

Geçerli ithalat / ihracat yasalarına ve düzenlemelerine ersağ üyelik başvurusu uymayı kabul ediyorsunuz. İçerik Hizmetlerini veya Donanım'ı ihraç etmemeyi veya şifreleme ihracatının ABD İhracat İdaresi Bürosu tarafından kısıtlanan ihraç edildiği herhangi bir terörist destekleyen ülkedeki kişilerin Hesabınızı kullanmasına izin vermemeyi kabul edersiniz. Böyle bir yasak ülkenin sınırları içinde değil, bu ülkelerin herhangi bir yerinde ya da yerleşim bölgesinde bulunmadığınızı beyan ve garanti ediyorsunuz.

Aboneliğiniz (leriniz) Valf Dedicated Sunucu Yazılımına erişebilir. Varsa, Valve Ürünlerinin çevrimiçi çok oyunculu oyunlarına ev sahipliği yapmak ersağ amacıyla Sınırsız sayıda bilgisayarda Valf Özel Sunucu Yazılımını kullanabilirsiniz. Valf Dedicated Sunucu Yazılımını çalıştırmak isterseniz, yalnızca bu tür faaliyetler için herhangi bir İnternet erişimi, bant genişliği veya donanım tedarik etmekle sorumlusunuz ve bunlarla ilgili tüm masrafları karşılayacaksınız.

Buhar ve İçerik ve Hizmetler, herhangi bir İçeriğin ve Hizmetin veya içerik ve Hizmetlerin ("Hileleri") değişik biçimlerinin çok oyunculu sürümlerini oynarken bir oyuncunun haksız rekabet avantajı sağlayabilecek yazılım veya donanım süreçlerini ersağ üye ol veya işlevselliğini tanımlamak üzere tasarlanmış işlevsellik içerebilir. Hileleri yaratmayacağınızı veya üçüncü partilere herhangi bir şekilde Oyun Hileleri oluşturmanıza veya kullanmasına yardımcı olamayacağınızı kabul ediyorsunuz.

Web Sitesi ilk Online Üyelik Başvurusu

Hile kodlarını önlemek veya bildirmek için tasarlanmış yazılımın doğrudan veya dolaylı olarak devre dışı bırakılmasına, engellenmesine veya başka şekilde etkileşime girmeyeceğinizi kabul edersiniz. Steam veya İçerik ve Hizmetler ile bağlantılı olarak ersağ üyelik Hile Kodlarını kullanırsanız, Valve'nin veya herhangi bir çevrimiçi çok oyunculu ana bilgisayarın belirli çevrimiçi çok oyunculu oyunlara katılmanıza izin vermeyi reddettiğini kabul eder ve kabul edersiniz.

Ayrıca, bir çevrimiçi çok oyunculu ana bilgisayarın Hileleri kullanımınıza rapor edebileceğini kabul edersiniz ve Valve, Oyun Hileleri kullanım geçmişinizi diğer çevrimiçi çok oyunculu ana makinelere iletebilir. Valve yasadışı olan, bir Hile oluşturan herhangi ersağ üyeol bir davranış veya etkinlik nedeniyle Hesabınızı veya belirli bir Aboneliğinizi sona erdirebilir veya diğer Subscribers'lerin Steam'lerinin keyfini olumsuz olarak etkiler. Aboneliğinizi ve / veya Hesabınızı feshetmeden önce Valve'nin size bildirimde bulunması gerekmediğini kabul edersiniz.

Aşağıdakileri tıklayarak bireysel / öğrenci hesabı veya şirket hesabı için kaydolun. Kişi bilgilerinizi girmeniz, bir yayıncı ekran adını seçmeniz ve bir kerelik kayıt ücreti (Visa / Mastercard, PayPal) (varsa) veya promosyon kodu için bir ödeme yöntemi sağlamanız istenir. (Ön ödemeli kredi kartlarının kabul edilmediğini unutmayın.)

Sistem güvenliği, kararlılığı ve çok oyunculu birlikte çalışabilirliği içeren ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere Steam'in İçeriği ve Hizmetleri yeni sürüme dönüştürmesi, önyüklemesi yapması, yeni sürümleri oluşturması veya başka şekilde geliştirmesi gerekebilir. Buna göre içeriği kullanmak için sistem gereksinimleri ve Hizmetler zamanla değişebilir. Böyle otomatik güncellemeyi kabul etmiş olursunuz. Valili, bu tür güncellemeleri vb. Kendi takdirine bağlı olarak sunmayı seçebilirse de, bu Sözleşme'nin (geçerli Abonelik Koşulları dahil olmak üzere) size belirli bir Abonelikle ilişkili İçerik ve Hizmetlerin gelecekteki güncellemeleri, yeni sürümleri veya diğer geliştirmelerini sağlamayacağını anlıyorsunuz .