3 Haziran 2017 Cumartesi

Ersağ Üye Ol

Ersağ ile Sağlıklı Yaşam ve Ek İş FırsatıÖzellikle Ev Hanımlarına ve Bayanlara Evden Ek İş İmkanı sunan ve Organik Temizlik Ürünleri üreten.

Ersağ

 ersağ ücretsiz üye olup en az 100TL lik sipariş verdiğinizde Ersağ Temsilcisi olma hakkı kazanırsınız.Ayrıca temsilcilik ücreti ödemezsiniz.Ürün siparişi vermeniz Ersağ Temsilcisi olmanız için yeterlidir.Ücretsiz üye olarak %25 indirimli  ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz.Veya yüksek kar marjı ile satış yapabilirsiniz.Yani ister ihtiyaçlarınızı indirimli üyelik olarak karşılayın ister satış yapın karar tamamıyle sizindir.Bizim tavsiyemiz her ikisinide yapmanızdır.Organik ürünleri kullanıp sağlıklı yaşarken bu işi kazanca dönüştürmekte son derece zevkli olacaktır.Ürünler tamamen bitkiseldir ve tüm ürünleri şirketin kendisi üretmektedir. Her ay ürün alma zorunluluğu yoktur. Ürün yelpazesinde ki yaklaşık 100 farklı ürünün üreticisidir.
ersağ üye ol
Ersağ Şirketi Temsilcisi olmak ücretsizdir.Şirkete

Ersağ Üye Ol

Ürünler herkesin temel  ihtiyacı olan Şampuan, Ersağ üye ol Diş macunu, Parfümler, Kozmetik, Genel Temizlik,Gıda Takviyeleri gibi en önemli temel ihtiyaç ürünleridir. Bu yüzden çok kolay tavsiye edilmektedir. Ersağ Şirketi %100 yerli firmadır. Eğer ilk seferde 100 TL  sipariş verirseniz  %10 daha indirim hakkı kazanırsınız ve bu indirimler ömür boyu geçerlidir.Artık sonraki alışverişlerinizi  %35 indirimli alacaksınız demektir.  Bu siparişiniz aynı zamanda sizin kendinize bağlı temsilciler kaydederek organizasyon kurabilme  hakkı da kazandıracaktır ve böylece daha da indirimli  ürün alırsınız.  Ekibinizden de yüksek prim kazancı elde edersiniz.Ersağda cironuz yükseldikçe kariyerinizde yükselir.Çıktığınız kariyerden bir daha düşmezsiniz.Bir çok firmada kariyerler o ayki ciroya göre değişir.Ersağda böyle bir durum sözkonusu değildir.Böylece daha çok indirim hakkı kazanırsınız.Ersağda kariyer atlarken sadece kendi ferdi satışlarınızdan doğan ciro değil üye yaptığınız kişilerin yani ekibinizin oluşturduğu ciroda hesaba katılır.

Ersağ Üye

Tek başına satış yapmak yada ekip kurarak onlardanda ersağ üye  kazanç elde etmek tamamen sizin tercihinizdir.Ekip kurduğunuz zaman çok daha kısa sürede büyük kazançlara ulaşırsınız.Ama Ersağda sadece kendi yaptığı satışlarla hatırı sayılır paralar kazanan üyelerimiz mevcuttur.Çünkü kar oranı yüksektir.Şimdi bunu size örneklerle açıklayalım;Siz mesela % 15 kariyerindesiniz, bu durumda 100 TL’lik ürüne 85 TL ödersiniz, 100 TL değerindeki ürünü  ekstra  indiriminizle 85 TL’ye alıp    125 TL’ye satarsınız,   + 32 TL’de  de hediye ürününüz var.

Ersağ Üyelik Başvurusu

Bu hediye ürün 32 tl ortalama bir rakamdır.Ersağ Üyelik Başvurusu Seçtiğiniz hediye ürüne göre 35 tl ye kadar çıkmaktadır.Ayrıca size verdiğimiz örnek 100 tl sipariş için verilen örnektir.150 tl lik sipariş verdiğinizde alacağınız hediye ürün miktarı  seçeceğiniz hediye ürüne göre 60-80 tl yi bulmaktadır.Ersağ şirketi üyelerine yüksek kazanç imkanı sunmaktadır.85 TL’ye almak ve 155 TL’ye satmak..  KAR MARJI ORTADA.. SİZCE DE KARLI DEĞİLMİ  ?Siz mesela % 33 kariyerindesiniz, bu durumda 100 TL’lik ürünü 67 TL’ye alırsınız şirketten ve  125 TL’ye  satarsınız,   + 32 TL’lik de  hediye ürün kazanırsınız, hediye gelen ürünleri de satabilirsiniz.67 TL’ye almak ve 155 TL’ye satmak..  KAR MARJI ORTADA.. SİZCE DE KARLI DEĞİLMİ  ? Yukarıdaki örnekler sadece satıştan kazanabileceğiniz miktarlardır.Etrafınızdaki insanları Ersağa üye yaparak üyelerinizin satışlarındanda ciddi gelirler kazanabilirsiniz.

Ersağ Üyeol

Aşağıdaki "Kullanım Şartları", Ersağ , siz değerli Ersağ Üyeol kullanıcılarımıza sağladığı bilgi ve hizmetlerin sunumuna ilişkin hükümleri düzenlemektedir. Ersağ Web sitesine giren yada sitedeki formları dolduran her kullanıcı "Telif Hakkı Bilgisi", "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Kullanım Şartları"nda yer alan hükümleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

Ersağ üye ol, kazançlı çık sloganıyla yola çıkan ERSAĞ Orgazinzasyon Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Paz. San ve Tic. LTd. Şti, Denizli Ticaret Odasına bağlı bir şirket olup, network marketing sistem sayesinde üyelerine de kazandırmayı amaç edinen, bunun yanında temizlik ürünlerinin çoğunda bulunan, doğaya zarar veren ve doğadan yok olmayan zararlı kimyasallardan olan fosfattan insanları kurtararak, insanların doğal ürünler kullanmasını sağlamayı misyon edinmiş, yerli malı üreten ve dünya çapında tanınmş, dünya markası olmayı vizyon edinen bir şirkettir.

sahibinden.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından sahibinden.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz. Yer Sağlayıcı Belge No : 581