20 Haziran 2017 Salı

Ersağ Üyelik Başvurusu Yayınd

Yazarlar, kullanan metin satıcılarını analiz ederek  ersağ üye ol kadınların biraz daha olumlu bir dil kullandığını buldular, örneğin "hiç kullanılmadı" ya "daha çok iş" diyerek Dr. Regev söyledi. Ancak, ifade farklılıkları fiyat farkını hesaba katmadı.

Ersağ Üye Ol

Uzmanlar, çalışma ortalamaları hesapladığı için, bireysel satıcıların deneyimleri eğilimle uyuşmayabilir. The New York Times, çalışmayla ersağ üye ol ilgili raporlarda Facebook'ta kadınların eBay'li satıcılarının satılıklara yardım ettiğini veya zarar verdiğini mi söylediğini sorduğunda, yanıt veren birçok kişi eBay'de cinsiyet dışı olduğunu düşünüyorlardı.

"75 dolara karşı çıktım ve bana mesajı" Kadın olduğun için değerli olduğunu bilmiyorsun, çünkü sen bir kızsın "dedi Bayan Fodera, genellikle kadın giysilerini satıyor ve güllerle dekore edilmiş bir eBay sayfasına sahip.

Çalışmayı IDC Herzliya'daki bir ersağ üyelik ekonomist olan Tali Regev ile birlikte gerçekleştiren Tel Aviv Üniversitesi'nden hukuk ve sosyoloji profesörü Tamar Kricheli-Katz "Aslında onun çoğunun baygın olmadığına inanıyoruz" dedi. "Gerçek şu ki çoğumuz önyargılara sahip. Onları bilinçsizce tutuyoruz ve değişimi zorlaştırıyor "dedi.

Düzeltme: 23 Şubat 2016 Cumartesi günü eBay müşterilerini bulan bir çalışma hakkında Cumartesi günü yayınlanan bir makalede, kadınlardan ersağ üyelik başvurusu ziyade erkeklerce satılan ürünler için, bu çalışmayı yayınlayan dergide yanlış tanımlama eğilimi görülüyor. Bilim değil, Bilim İlerlemesi'dir.

Ersağ

Gerçek eBay işlemlerini analiz etmenin yanı sıra araştırmacılar, kullanıcıların satıcı profillerinin cinsiyetini belirleyip değiştirmeyeceğini ersağ görmek için bir deney gerçekleştirdi. İnsanlar, 2000 davanın 1.127'sinde doğru tahmin etti, 170 de yanlıştı ve gerisini bilmiyordu.

Bir başka Facebook yorumcusu olan Justina Gilliam, "Hepsi, aslında ne sattığıma bağlı. Sık satmama rağmen spor biletlerini / hatıra listesini ve bana verilen bir Lladró hakkında karmaşık ayrıntıları cevaplayamazsam rahatsız olan kadınları listelediğimde yararlanabileceğini düşünen erkekler aldım, Bundan kurtulacağım için umursamıyorum "dedi.

Bilim Advances dergisinde Cuma günü yayınlanan bir araştırmada, başka bir faktörün ince bir fark yaratabileceği önerildi: satıcı bir erkek b veya kadın. Araştırmacılar, şirket tarafından sağlanan verileri kullanarak, eBay'de ABD'de yapılan yaklaşık 630.000 açık artırma işlemini analiz etti ve ortalamada, eşit satış itibarına sahip erkekler ve bayanlar aynı ürünleri sattıklarında kadınların erkeklerden daha düşük fiyat aldığını bildirdi.

Yazarlar analiz edilen 631.516 açık artırmada, kadınlar satıcıların yaklaşık yüzde 23'ü idi. Yazarlar, aynı kalemler için ortalama 0.88 daha az teklif aldığını belirtti. Araştırmacıların en büyük cinsiyet açığını bulduğu yeni ürünler 78.350 satış oluşturdu. Erkek satıcılar için en büyük avantaj, yeni video oyunları gibi kategorilerde (boşluk özellikle Nintendo Wii için çok büyük) meydana geldi.

Susan Butler Carpenter, Pennsylvania'daki bir evde oturan ve 16 yıldır bir eBay satıcısı olan eski bir bankacı olan "Price, shipping, description ... ersağ üyeol eBay'lerin alıcıları endişe ediyor" yazdı. "Cinsiyetlerini bir kadın olarak söyleyen herkes zarar veriyor veya satışlarına bununla doluyken yardımcı oluyor. Neden hiç bir sorun bulunmuyor? "

"EBay'de vay," diye ekledi eBay'in şöhretini herkesin satabileceği bir forum olarak görüyor. Ayrıca satıcıların cinsiyetlerini belirlemelerini de gerektirmez. "Bu, ayrımcılığın en ufak olacağını düşünebileceğiniz en iyi örnek olacaktır. Dolayısıyla bu verileri diğer ortamlarda bekleyeceğimiz şeyin alt sınırı olarak yorumlayabiliriz. "

Araştırmacılar eBay'in cinsiyet de dahil olmak üzere işlemler, satıcılar ve alıcılar hakkındaki verilere erişmelerini sağladığını söyledi. 2009'dan 2012'ye kadar olan işlemleri, eBay'in daha geniş kategorilerdeki en popüler 420 enstrümanı ve müzakere yapılmadığı için açık artırmalara odaklanarak değerlendirdiler. Mağazalar olarak kabul edilen satıcılar hariç tutuldu.