12 Haziran 2017 Pazartesi

Ersağ Satıcısıyım iyi satarım

Güvenli ve Uyumlu Doğal olarak, Simplerinvoicing ortamı tamamen güvenlidir. Tüm önemli ticaret yazılım paketleri ve ersağ üyeol uygulamaları ile uyumludur ersağ ve AB vergi rejimleriyle tam uyumlu olduğundan, Avrupa çapında faaliyete geçer.

2. Bir avukat veya nakliyeci nakliyesini yapmalarını isteyin. Gecikmeleri azaltmak için emlak acentesini seçtiğiniz zamanlarda hangi avukat veya nakliyeciyi kullanmak istediğinizi seçmeniz, onlara satmak istediğinizi söylemeniz ve ücretleri kabul ersağ üye ol etmeniz en iyisidir. Bununla birlikte, resmi bir teklif yaptıktan sonra onlara yalnızca işe başlamalarını söyleyin. Bir avukat ve nakil aracı seçme konusunda yönergeler için, bkz. Doğru avukat veya nakil aracı bulma?

Bir tedarikçi veya bir alıcı olsun, ilk günden itibaren Simplerinvoicing'ın kolaylığı ve kolaylığıyla karşılaşırsınız. Prosedür, herkesin kullanabileceği kadar basittir. Sadece büyük işletmeler ve devlet hizmetleri değil, aynı zamanda erasğ üyelik başvurusu KOBİ'ler, tek ersağ üyelik tüccarlar ve tüketiciler. Bir ERP sistemi veya muhasebe yazılımı çalıştırıyorsanız veya bir e-faturalandırma servis sağlayıcısı kullanıyorsanız, prosedür tamamen entegredir. Değilse, faturaları e-postayla kolayca alabilirsin.

Ersağ

Yukarıdaki yazı büyük bilgi! Ben de bir alıcı ve satıcıyım ve 2011'den beri bu sistemdeyiz. Çoğu alıcı, karışıklıklarını nasıl sipariş edeceğini ifade ediyor ersağ ancak satıcılar olarak alıcılara yardımcı oluyoruz! Alıcının hayatını kolaylaştırdığı ve alıcı ile satıcı arasındaki bir fatura / sözleşme olarak hareket ettiği için özel teklif seçeneğini kullanmaktan da hoşlanıyorum. Ben bir TRS'dim, ancak forumda yapılan yorumlardan feragat edildi. Ancak, biliyorsun, TRS aşırı üflenmişti çünkü standartlara uygun olmayan birçok yaramaz TRS satıcısı var. Alıcıların bunu bildiğinden eminim. En azından anlaştığım alıcılar bunu biliyor. Benimle iletişime geçen alıcılar, farkı biliyor ve durumumuzda, daha kaliteli HD video sunmak ve kaliteden ödün vermemek. Fiverr'de veya başka yerde bir çok satış, güvenirlik, güvenilirlik, güvenilirlik ve iletişimi ile ilgilidir ve bu görev, kaliteden ödün vermeden zamanında tamamlanmıştır. Bu adımları yerine getirirseniz, mutlu müşterileriniz olur her zaman. Herkesi memnun edemezsin, her  ersağ üye soruşturmayı bir satışa dönüştüremezsin. Sadece böyle olmaz. Fakat, aklınızda bir şey yapabildiğinize ve öncelikle kendinize inanmanız gereken işi cezbettiğinizi bilmek ve anlamak zorunda kalabilirsiniz. Çoğu, bu kavramı anlamıyor. Her neyse, sadece yıllar boyunca öğrendiği bazı değerli bilgiler eklemek istedim.

Ersağ Üye Ol

Taşıyıcı / avukat herhangi bir ipoteri geri alındıktan sonra, satıcının kalan gelirlerini tam olarak ne zaman alacak? Taşıyıcı / avukat, tamamlama gününde ersağ üye ol bu parayı satıcıya devretme yükümlülüğü var mı? Bu, herhangi bir satıcı için büyük bir endişe konusu olacak ve ancak burada ele alınmamıştır. Taşıyıcı / avukat, satınalma bakiyesini satıcıya aktarmadan önce ücret düşme hakkına sahiptir mi? Bunlar, teklifi aşarsa ne olur? Emlakçılarla kim yerleşti? Emlakçıların çoğu, tamamlanmasından sonra ödenmedikleri her gün için faiz talep edecektir. Satıcı, emlakçı ile anlaşmaya varırsa, nakliye aracı / avukatından satın alma bakiyesi almanın gecikmesi, emlak şirketine faiz li sorumluluğu doğurabilir. Bu yönergeler için tavsiyeye ihtiyacımız var, lütfen.
Simultane gösterim, elektronik faturalandırmayı ERP / muhasebe veya faturalandırma servis sağlayıcısıyla herkese açık hale getirir. Ve bu, ersağ üyelik hayatı kolaylaştırıyor, faturalar gönderiyor ve alıyor artık bir telefon görüşmesi veya bir e-postadan daha zor değil. Neredeyse kesinlikle mevcut işleminizden daha ucuz, daha yeşil, daha hızlı ve daha kullanışlı. Artık manuel giriş yok, daha fazla baskı yok, fazla posta yok, güçlük çekmiyor. Yöneticiyi düzene sokarak Simplerinvoicing, ödemelerinizi hızlandırır.