7 Haziran 2017 Çarşamba

Ersağ Üye ol baivurusu

MağazaKullanım Şartları document.title=' » Kullanım Şartları'; Kullanım Şartları Web Sitesi Kullanım Şartları Değerli ziyaretçimiz, Ersağ Web Site'sine hoş geldiniz. Aşağıdaki "Kullanım Şartları", Ersağ , siz değerli kullanıcılarımıza sağladığı Ersağ bilgi ve hizmetlerin sunumuna ilişkin hükümleri düzenlemektedir. Ersağ Web sitesine giren yada sitedeki formları dolduran her kullanıcı "Telif Hakkı Bilgisi", "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Kullanım Şartları"nda yer alan hükümleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır. Kullanım Şartları 1. Ersağ web sitesinin virüs ve benzeri amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkanlar dahilinde tedbir alınmış olmakla birlikte, nihai güvenliğin sağlanması için kullanıcı, kendi virüs koruma sistemini tedarik etmek ve gerekli korumayı sağlamakla yükümlüdür. Bu çerçevede kullanıcı,

 Ersağ web sitesi'ne girmesi nedeniyle, kendi yazılım ve işletim sistemlerinde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan yada dolaylı sonuçlarından kendisinin sorumlu olduğunu kabul eder. 2. Ersağ web sitesi'nde yer alan her türlü fiyat, bilgi ,resim ,açıklama ve haber (kısaca "bilgi" sadece tanıtım ve bilgi verme amaçlıdır. Kullanıcı hiçbir şekilde ersağ üye web sitesi'nde yer alan "bilgi"lerin hatalı olduğu yada bu bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz. Kullanıcı, bilgileri referans alarak bir işlem yapmak niyetinde olduğunda, nihai ve güvenilir bilgiyi, Ersağ'dan temin etmekle yükümlü olduğunu ve web sitesi'nde yayınlanan bilgilerin güncel olmaması nedeniyle Ersağ'ın herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder. 3. Ersağ, kendi takdirinde olmak üzere sitenin içeriğini dilediği zaman değiştirme, kullanıcılara sağlanan herhangi bir hizmeti değiştirme ya da sona erdirme hakkını saklı tutar. Ersağ, web sitesi'nin ersağ üye ol  hatasız olması için her türlü tedbiri almış olmakla birlikte, sitede mevcut yada oluşabilecek hatalar ile ilgili herhangi bir garanti verilmemektedir. 4. Kullanıcılar ile Ersağ arasında ortaya çıkabilecek ihtilaflarda ,

Ersağ elektronik kayıtları delil olarak kabul edilecektir. 5. Site Türkiye kanunlarına göre kurulmuş ve işletilmektedir. Site hakkındaki ihtilafların çözümünde Türkiye kanunları uygulanacaktır ve Türk mahkemeleri yetkili olacaktır. 6. Ersağ web sitesi, "kullanım şartları"nın herhangi bir maddesini, bildirimde bulunmaksızın değiştirme , yenileme ersağ üyelik veya iptal hakkına sahiptir. Değiştirilen, yenilenen yada yürürlükten kaldırılan her hüküm, yayın tarihinde tüm kullanıcılar bakımından hüküm ifade edecektir. Bu siteyi kullanarak bu "Kullanım Şartları"nda yapılacak her türlü düzenleme ve değişikliği kabul etmiş sayılıyorsunuz. Bu metinde yer alan yasal sorumlulukları kabul etmediğinizi belirtiyorsanız, bu Web Sitesini kullanmayınız.

Ersağ Üye sisteminde satış yapma, kota doldurma, her sipariş verme gibi mecburiyetler gerektirmez. Üyelik işlemlerinin tamamı ücretsizdir. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal ettirebilir, bunun için herhangi bir ücret ödemezsiniz. Ersağ temsilcisi ersağ üylik başvurusu  olduğunuzda kendi ihtiyaçlarınızı katalog ücretinin üzerinden indirimli olarak satın alabilirsiniz. Yerli sermaye ürünleri sattığınız için ülke ekonomisine de katkıda bulunacaksınız.

Ersağ Moringa  Ekstraktı ,  takviye edici gıda olarak üretilmektedir. Ersağ Moringa Ekstraktı  içeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır.

Ersağ üye avantajı ile yapacağınız her siparişte çevreyi de korumuş olursunuz. Evinizde kullanılan birçok yüzey temizleyici de petrol artığı gibi ciddi zararlara yol açabilen kimyasallar yer almaktadır. Bu tehlikeli maddelerin hiçbiri Ersağ ürünlerinde ersağ üyeol bulunmamaktadır. Üyeliğiniz boyunca evinizde ve çevrenizde sağlıklı ürünlerle, risksiz temizlik yapmanın keyfini sürebilirsiniz. Üyeliğiniz iptal edilmediği sürece ömür boyu kalacak, üyelik boyunca hiçbir ücret talep edilmeyecektir.

Ersağ Üye Ol kazançlı çık çk modeli uzun zamandır özellikle ev hanımlarının tercih ettiği bir ek kazanç şeklidir. Evinizden, tatildeyken, iş yerinde veya misafirliğe gittiğinizde bile kazanç elde edebilirsiniz. Kazanç miktarı tamamen kişiye aittir. Ne kadar çok satış yaparsanız o kadar bol kazanç elde edersiniz.

Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website. See our User Agreement and Privacy Policy.

Ersağ, kurulduğu zamandan bu yana ürünlerde doğal malzemeler kullanmaya dikkat eden çevre dostu limited şirkettir. 2006 yılında Denizli'de kurulmuş olan tamamen yerli bir kuruluştur. Firmanın bütün kazançları ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Temizlik malzemeleri, kozmetik ürünleri, gıda takviyesi, tekstil ürünleri gibi birçok alanda ürün üretilmektedir. Ersağ ürünleri, onaylı ve kalite sertifikasına sahiptir.