13 Haziran 2017 Salı

Ersağ Satıcıları Sahada

Stoklara alışmak isteyen küçük ersağ yatırımcılar arasında Abidjan'daki özel bir hastanenin başında bulunan 34 yaşındaki Eric Kouakou bulunuyor. Yeğeni ersağ üye ol onu bir yatırım kulübüne getirene kadar Kouakou hisse senedi piyasasının zenginler için olduğunu düşünüyordu.

Ersağ Üyelik Başvurusu

Borsaya göre "Infos BRVM" adı verilen hizmet ersağ iki yıl önce başladı ve şimdi 56.000 aboneye sahip. Ayda 300 CFA Frangı (0,48 dolar) için, yatırımcılar en son hisse senedi fiyatlarıyla günde üç metin almaktadır. Borsa, kullanıcıların cep telefonlarından sipariş vermelerini sağlayan bir akıllı telefon uygulaması kuruyor.

Burkina Faso'nun en büyük kredi veren Coris Ersağ üyeol  Bank International SA geçen sene halka arzına başladığında, satışın iki haftadır açık tutulması planlandı. Kitabın beş saat sonra, hedeflerin üç katına çıktığında kapanması gerekiyordu. Temmuz ayında, Fas'ın Attijariwafa Birliğinin bir birimi olan Societe Ivoirienne de Banque, bir günde toplam 55 milyar CFA Frangı (91 milyon dolar) olmak üzere 13.000 teklif aldı ve aradığı şeyin iki katıydı. Her iki durumda da, yatırımcılar çoğunlukla bireylerdi ve bunların yarısı, şimdiye kadar hisseleri satın aldıkları ilk şey oldu.

'Güzel ve aynı zamanda çok stresli bir Ersağ Üyelik Başvurusu yer ama onunla, özellikle de çiçekçi satıcılarla hayran oldum. Çiçeklerini taşıdıkları yolu gerçekten seviyorum "diye devam ediyor.

Yakışıklı bir Pakistan çay üreticisi gecede şöhreti buldu ve fotoğrafı dünyanın dört bir yanında paylaşıldıktan sonra bir modelleme sözleşmesi imzaladı. İslamabad'da bulunan fotoğrafçı Jiah Ali, Pakistan başkentinde bir çarşıda çalışan 18 yaşındaki Arşad Khan'ın fotoğrafını çekti.

Ersağ Üye Ol

Amenounve, borsa, şirketleri hisselerini paylaşmaya teşvik Ersağ Üye ol ederek "göreceli olarak düşük" likiditesini artırmak ve öz sermayelerinin en az% 20'sinde yüzmeye katılmak için anlaşmaya vardığını belirtti. O ve ekibi, son üç yılda Paris'ten Londra, New York ve Şangay'a olan yatırımcıları buluşturmak için dünyayı çaprazladı.

Abidjan'a dönüşünden bu yana, BRVM yeni ticaret odası ve devasa cadde bakan ekran kaydırma stok fiyatları da dahil olmak üzere bir ila dört kat arasında büyüdü. İcra Kurulu Başkanı Edoh Kossi Amenounve, 2014 yılının sonundan bu yana altı başarılı teklifi ve eserlerinde ise 16'yı bulan benzeri görülmemiş bir listeleme patlaması yaşandığını söyledi. Ve sıradan insanları - öğretmenleri, büro elemanlarını ve devlet çalışanlarını - sermaye piyasalarına yatırım yapmaya teşvik ediyor.

Abidjan'da kurulu bir yatırım fonu olan Pulsar Partners'ın başında bulunan Youssouf Carius, "Finansal okuryazarlık düzeyinde bir değişiklik meydana geldiğini" söyledi. "Şu anda bankaların sunduklarından çok daha ilginç fırsatlar arayan birçok kişi var."

Ersağ Üyelik

Instagram hesabında, mavi gözlü "chai wala" fotoğrafını, "Sıcak çay" şakası ile yayınladı. O zamandan beri gençlerin fotoğrafı, binlerce hayranın Ersağ Üyelik  12.000'den fazla beğenisini ve yorumunu hazırladı. Aynı zamanda Hindistan'dan Londra'ya dünyanın her yerinde trend çizmeye başladı.

Kouakou, "Risk almayı seviyorum, bu yüzden hemen düzenlemeler yaptım ve kendimi içine attım" dedi. Yaklaşık bir yıl içinde, Ersağ Üye Kouakou üç IPO'ya katıldı, sekiz şirkette pay satın aldı ve yaklaşık 2.5 milyon CFA franı (4.090 $) bir portföy oluşturdu.

Edward O. Thorp Hakkında Edward O. Thorp bir matematik profesörü, yazarı, hedge fon yöneticisi ve blackjack oyuncusu. Olasılık teorisinin modern uygulamalarının öncülerinden Thorp'un en çok satan kitabı Beat the Dealer, matematiksel olarak blackjack'deki ev avantajının aşılabileceğini kanıtladı ... Edward O. Thorp Hakkında Edward O. Thorp Hakkında Edward O. Thorp bir matematik profesörüdür, Yazar, hedge fon yöneticisi ve blackjack oyuncu. Olasılık teorisinin modern uygulamalarının öncülerinden Thorp'un en çok satan kitabı Beat the Dealer, matematiksel olarak blackjack'deki ev avantajının aşılabileceğini kanıtladı ... Edward O. Thorp Hakkında Edward O. Thorp Hakkında Edward O. Thorp bir matematik profesörüdür, Yazar, hedge fon yöneticisi ve blackjack oyuncu. Olasılık teorisinin modern uygulamalarının öncülerinden Thorp'un çok satan kitabı Beat the Dealer, matematiksel olarak evdeki avantajın