28 Eylül 2017 Perşembe

Nedir bu Ersağ ?

Ersağ Kapısı’nın kurulması ve yönetilmesi görevi Başbakanlık adına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yürütülmekte, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A.Ş. tarafından yapılmaktadır.. 2017 , Ankara - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.

ersağ üye Kurulu'nun 2007-2011 yılları arasında mevduat, kredi ve kredi kartı faizlerini anlaşarak belirleyip rekabeti ihlal ettikleri gerekçesiyle 2013'te 12 bankaya toplam 1.1 milyar lira para cezası kesmesinin ardından, yargıdan emsal teşkil edecek bir karar çıktı.

Ersağ üyelik Yenikapı iskelesinde açılan TEB “primeclass” özel yolcu salonundan ücretsiz yararlanarak, yolculuğunuzu daha konforlu yaşayabilirsiniz. Üstelik beraberinizde bir misafiriniz, münferit fiyat üzerinden %50 indirimle lounge keyfinden yararlanabilir.

Ersağ üyelik başvurusu İDO Yenikapı iskelesinde açılan TEB “primeclass” özel yolcu salonundan ücretsiz yararlanarak, yolculuğunuzu daha konforlu yaşayabilirsiniz. Üstelik beraberinizde bir misafiriniz, münferit fiyat üzerinden %50 indirimle lounge keyfinden yararlanabilir. *Ücretsiz ve indirimli lounge hizmetimizden faydalanabilmek için kullanım tarihinden önceki son ekstre tutarınızın en az 2.000 TL ve üzeri olması gerekmektedir. Ayrıca, aynı gün içinde aynı lounge’a bir defa, aynı ay içinde tüm lounge’lara en fazla dört defa giriş yapılabilir.

İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Adana illerinde havalimanı transferlerinde sunulan shuttle hizmetiyle evinizden havaalanına, havaalanından evinize şoförlü bir araç eşliğinde, en konforlu şekilde ve TEB Yıldız Platinum Card'a özel fiyatlarla gidebilirsiniz. Fiyat listesi için tıklayın.

When encountering Monsoon, Doktor reluctantly turned off Raiden's pain inhibitors on the latter's command (Raiden at that time had regressed to his Jack the Ripper persona). During this mission, Doktor also supplied information on the HQ layout and how to access the top floor. Doktor and Raiden eventually escaped Denver, although an ambush by MQ-320 unmanned aircraft forced Raiden and Doktor into going separate paths, with Raiden initially being believed to have been killed from the fall, although he later learned of his survival. He later managed to get the brains from Denver to Mexico, and was about to offload them to a plane en route to Germany around the time Raiden arrived in Pakistan.

Polis, birbirlerinden şikayetçi olan Fatma Dinçer ile hemşire ve doktoru ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Tartışmanın yaşandığı aile sağlığı merkezinde muayene edilmeyen Neriman Dinçer, polis tarafından Kilimli'deki semt polikliniğine götürülerek muayene edildi. İki taraf ifadelerinin ardından polis merkezinden ayrılırken polis karşılıklı olarak 'Tehdit' ve 'Hakaret' suçlarından soruşturma başlattı.