6 Eylül 2017 Çarşamba

Ersağ

Ersağ ortaklığı da dahil olmak üzere, işletme sahipliğinin diğer tüm biçimleri, işletme adlarını kaydettirmelidir. İşletme kaydı yasal bir zorunluluktur, bir seçim değildir. Aşağıda belirtildiği üzere, Newfoundland ve Labrador bu genel kuralın istisnasıdır; o ilde, tek mülkiyet veya ortaklıkların adını kaydetmek zorunda değilsiniz.

Benim kişisel tercihim, web barındırmam yerine doğrudan bir alan adı kayıt memuruyla adı kaydetmektir. Geçmişte, etki alanını kendi adına kaydeden az saygın web barındıranlarının hikayelerini duymuştum, bunları sizden ziyade alan adı sahibi yaptım (bu tür web barındıranlarının hala var olup olmadığını bilmememe rağmen bugün). Doğrudan bir alan adı kayıt memuruna kaydolmak, sahibim, idari ve teknik irtibat kişileri olarak kayıtlı olduğumdan emin olmama izin verir. Sahibi olmak hayati bir şeydir - başkası kendisini sahibi olarak (web barındırıcınız gibi) yerleştirirse, o daima daha sonra adı kullanmak için bir miktar fahiş ücret talep edebilir ve yapabileceğiniz çok az şey vardır. Çeşitli diğer kişiler daha az hayati önem taşımaktadır, ancak kayıt cihazınıza bağlı olarak hala önemli roller oynayabilir. Örneğin, bazı kayıt sahipleri için bir alan adı bir web barındırma sunucusundan dışarı aktarılmadan önce idari kişinin onayı gerekir (veya en azından eskiden olduğu gibi). Temas edilemiyorsa teknik kontak kullanılır.

Karar verdiğinde, ertelememelisin. Ben erteleyerek birden fazla alan adını kaybettim (sonuncusu sadece bir gün kaybettim). Sonuçta, ödediğiniz fiyata, kayıt cihazlarının çoğunluğu için ayda 1 dolardan az olmaya çalışır.

Kuruluş maliyeti ne kadarını, bir işletmeyi bir ilde birleştirip başkaları tarafından işe alabilir veya yeni şirketiniz için paylaşım sınıfları oluşturmayı nasıl sağlayabileceğiniz gibi sorularınız varsa, Kanada'daki Ortaklığım SSS bölümüne bakın. Bu belge, belirli bir ilde yer almak isterseniz, tüm farklı il ve bölgesel kurumsal kayıtlara bağlantılar da içerir.

ABD dışında yaşayan bir ABD vatandaşıysanız veya bir hizmet üyesiyseniz, hizmet üyesinin eşi veya uygun bir aile üyesisiniz, oy kullanmak ve Federal Oylayış Yardımı Programı aracılığıyla bir mazeretli oy pusulası talep etmek için kayıt olabilirsiniz.

Bu noktadan sonra, bir işletme adını kaydetmek için geçmeniz gereken prosedür, yeni işletme için hangi işletme mülkiyetini seçtiğinize bağlıdır. (Kanada'daki farklı iş biçimleri hakkında bilgi için, bir iş biçimi seçin.)

İşletmeniz tek bir mülkiyet ise ve kendi adınızla çalışmak isterseniz, ad tam olarak yasal adınız olmalıdır - ada "Inc" gibi bir şey ekleyemezsiniz. veya "Co" ya da "& Ortaklar" arasında ne var, ne de potansiyel müşterilere / müşterilere ne yaptığınız hakkında bir ipucu verecek hiçbir şey ekleyemezsiniz.
İşletmeler için Google ÇeviriÇevirmen Araç SetiWeb Sitesi Çevirmeni