19 Eylül 2017 Salı

Ersağ Üyeliklerinde Artış Var

Ersağ yönetimi neredeyse paranızı korumak kadar iyidir. Paranızı, mümkün olan en bilge şekilde kullanmayı ve herhangi bir israfı önlemeyi amaçladınız. Bütçenle. Kazandığınız parayı harcadığınız parayla dengeliyorsunuz. Ve para gibi, zamanınız da sınırlı ama değerli bir kaynaktır.

Müşterimizin Kendi SözleriyleThom DammrichPresident, Ulusal Denizcilik Üreticileri Derneği "Sandler, bizi sipariş verme, Ersağ üye odaklanma noktasından, organizasyonumuzda ihtiyaç duyduğumuz satış kültürüne dönüştürerek başarılı olmak için bu sonuçları elde edemedik. Sandler'in sunduğu araçlar olmadan. "

Bir kurşun, belirli teklifleriniz Ersağ üyelik başvurusu hakkında daha fazla bilgi edinmek istediklerini belirttiğinde, şirketinizin kuruluşunuzu sunmanın belirli bir yolunun bulunması önemlidir. Bu, bir kişi toplantısı, bir çevrimiçi satış demosu, gönderdiğiniz bir beyaz kağıt veya onlara verdiğiniz bir sunum olabilir. Bu, şirketinizin farkını sergileme ve ilişkiye değer katmaya fırsatınızdır. Bu adım kısmen planlanmış ve kısmen de "satış sanatı", ancak kuruluşunuz genelinde bir standart olmalıdır.

Tom Buford Tom Buford Pazarlamacısının Kurucusu Tom Buford bir iş antrenörü, konuşmacı, yazar, müzisyen, kocası ve babasıdır. Müşterilerine, eğlenceli, karlı işler yaratarak büyük bir yaşam tarzı için yer açılmasına yardımcı oluyor. Bu Tom Buford Marketing'de servis sağlayıcılara, imza eğitimini ve koçluk programlarını nasıl paketleyip fiyatlandırıp tanıtacaklarını öğretmesinde uzmanlaşmıştır. Mesajınızla birlikte daha büyük bir kitleye nasıl erişebileceğinizi merak ettiniz mi? Kazanç ve koşu bandında para harcamak için her zaman uğraşmaktan bıktınız mı? Herkes paketlenip fiyatlandırılabilir ve pazarında daha büyük bir etki yaparken daha fazla serbest zaman ve gelir elde etmeyi sağlayan bir yaşam tarzı yaratmaya teşvik edilmiş bir bilgiye sahiptir.Tom bugün size nasıl olduğunu tam olarak göstermek için bugün burada.