2 Eylül 2017 Cumartesi

Ersağ üyelik başvurusu

Ersağ Koç Bumerang programı nedir? Kamil Koç Bumerang programı yenilenen ve geliştirilen Yolkart sadakat programıdır. Bu programda müşteri statülerine göre bilet bedeli üzerinden farklı puan kazanım imkanı ve Kamil Koç’un seyahat süresince ve seyahat dışı sunduğu faydalar mevcuttur. Eski Yolkart ile Bumerang arasında ne fark var? Bumerang, statülere göre ekstra puan kazanım ayrıcalıkları, para+puan ile bilet satın alma, aile üyeliği ile ortak hesap kullanımı, dış partnerlerde puan harcama, dış partnerlerde puan harcamadan fayda ve fırsatlardan yararlanma gibi çok daha kapsamlı ve müşteri odaklı bir sadakat programıdır. Bumerang programında “Bumerang, Silver, Gold” statüleri nasıl belirleniyor? Müşterilerin statüleri son 12 ay içinde yaptıkları seyahatlerin biletleri üzerinden kazandıkları puanlara göre belirleniyor. Bu kazanılan puanlara statü puanı adı veriliyor. 

Ersağ üyelik seyahat yaparsam bir üst statüye geçiyorum? Her statü için belirli seyahat puanı gerekmektedir. Silver statüsüne geçmek için 12 ay içinde 13 statü puanı kazanmanız gerekmektedir. Bu sayı Gold statüsüne geçmek için 51 puandır. Nasıl yeni üye olurum? Yeni üyelik oluşturmak için Kamil Koç’un internet sitesinde, anasayfada ve mobil uygulamada, sağ üst köşede bulunan “Üye ol” butonuna tıklayınız. Gerekli bilgileri doldurmanız ve “Kayıt ol”a tıklamanız yeterlidir. Aynı zamanda Kamil Koç bilet satış noktalarından da üye olabilirsiniz. Üyelik ücretli mi? Üye olmak için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Eskiden YolKart üyesiydim, Bumerang’a nasıl üye olabilirim? Mevcut Yolkart üyesiyseniz üyeliğiniz otomatik olarak Bumerang programında devam etmektedir. Eski üyeyim, telefon numaramla kayıt olamıyorum. Nasıl giriş yapabilirim? Mevcutta üyeliğiniz bulunduğu için sistem tekrar kayıt olmanıza izin vermemektedir. Bu durumda numaralı Kamil Koç çağrı merkezi ile iletişime geçerek üyelik bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. 

Ersağ üyelik başvurusu veya kimlik numaramla (TCKN) giriş yapamıyorum, yeni üye de olamıyorum. Nasıl giriş yapabilirim? Bu durumda 444 0 562 numaralı Kamil Koç çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değilim, nasıl üye olabilirim? Sadece T.C. vatandaşları Bumerang programına üye olabilir. Bumerang programına hangi kanallardan üye girişi yapabilirim? Bumerang programına internet sitemizden ve mobil uygulamamızdan üye girişi yapabilirsiniz. Şifremi unuttum, nasıl öğrenebilirim? Bumerang üyelik girişinde bulunan “Şifremi unuttum” butonuna tıklayınız. T.C. kimlik numaranızı girdikten sonra ”SMS gönder” butonuna basınız. Cep telefonunuza gelen şifre ile Bumerang üyelik girişi yapabilirsiniz. Bumerang üyeliğimi nasıl iptal edebilirim? 

Ersağ üyeol programına giriş yaptıktan sonra “Ayarlarım” sayfasının altında “Üyelikten çık” butonuna basarak üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Üyeliğimi arkadaşıma devredebilir miyim? Bumerang programı T.C. kimlik numarası (TCKN) girilerek kişiye özel tanımlanır ve üyelik devir işlemi gerçekleştirilemez. Eski Yolkart puanlarım silindi mi? Silinmediyse puanlarımı ne zamana kadar kullanabilirim? Eski Yolkart puanlarınız silinmedi, puanlarınızı 06.03.2018 tarihine kadar kullanabilirsiniz. Puanlarım neden ayrı gözüküyor? Eski Yolkart puanlarınız silinmediğinden bir süre hem eski Yolkart puanlarınızı hem de Bumerang’da hak edeceğiniz BumPuanlarınızı ayrı ayrı takip edebilmeniz için puanlarınız ayrı görünüyor. Nasıl BumPuan hak ederim? Bumerang programına üye olduğunuz durumda kazandığınız bütün puanlar hesabınıza BumPuan olarak yansıtılır. Nasıl BumPuan kazanırım? Almış olduğunuz bilet bedeli üzerinden müşteri statüsüne göre (Bumerang, Silver, Gold) %5 ile %10 arası BumPuan kazanırsınız.