26 Eylül 2017 Salı

Ersağ üyelikleri ile sizde kazanın

Ersağ firmanın tüm yönetim, pazarlama ve kurumsal gelişimini denetler. Platform muayene, türev risk kontrolü, karmaşık seçenek stratejisi uygulaması ve sabit gelir stratejileri konularında kapsamlı tecrübeye sahiptir. Son 20 yıl Vancouver'da ve batı Kanada'daki ve Batı Amerika'daki kurumsal yatırımcılarla ilgileniyordu. Rob, kariyerine 1978'de C.M. ile başladı. Ticaret, yönetim ve uyum alanlarını kapsayan 30 yılı aşkın tecrübeye sahiptir. Bu, Avrupa kurumsal yatırımcılarıyla ilgilendiği İngiltere, Londra'da altı yıllık bir dönemi içeriyor. Rob ilk başta Haywood'a 1986 yılında genel müdür olarak katıldı. Rob, firmanın tüm yönetim, ersağ üye ve kurumsal gelişimini denetler.

Gary, 2010 yılında Haywood'a katıldı ancak Vancouver'ın halen aktif bir Borsa ve ticaret katına sahip olduğu 1978'de yatırım endüstrisinde başladı. Gary'nin müşterileri genellikle tavsiyedir ve birçoğu birbirini tanır. Gary, lisanslı ve yerel bir aracı kurumun direktörü ve subayı olarak görev yapan seçeneklerdir. Gary ve müşterilerinin çoğu henüz keşfedilmemiş sapkınları bulmanın keyfini çıkarıyor. Müşterilerinin yatırım Ersağ üyelik için verdiği parayı kazanması için gereken çabaya saygı duyuyor.

Steve, 2010 yılında hem yatırımda, hem de Hisse Senedi ve Sabit Getiride danışman olarak 14 yıllık yatırım firması tecrübesi ile Haywood'a katıldı ve türevleri ve iş geliştirme konularına girdi. 1988'de Ersağ üye ol geliştirme kariyer fırsatını yakalamak için 3 yıl aradan sonra Rob, 20 yılı aşkın bir süredir Haywood'a liderlik etmektedir. Stephen ile iletişime geçin: 697-7151

Rob Blanchard Başkan ve CEO Rob Blanchard, Haywood Securities'in başkanlığına 1991 yılında atandı ve aynı zamanda Haywood'da bir yönetmen olarak görev yapıyor. 1988'de gayrimenkul geliştirme kariyer fırsatını yakalamak için 3 yıl aradan sonra Rob, 20 yılı aşkın bir süredir Haywood'a liderlik etmektedir. Oliver & Company, ardından Yorkton Securities'e 1983 yılında bir geçiş yapmıştır. Son zamanlarda bu, bu endüstrilerdeki uzmanlarla olan ilişkileri sayesinde SaaS, Protein Biyoteknolojisi, Kataliz ve diğer gelişen teknolojileri öğrenmek demektir. kapat

Chris, 2013 yılında Haywood Securities'e katılarak yatırım endüstrisinde 30 yıllık tecrübeye imza attı. 1986'da (Kanada Menkul Kıymetler Enstitüsü Üyesi). Rob, kariyerine 1978'de C.M. ile başladı. Steve, BCIT'den Mali Yönetim'de ve CFA'dan bir diplomaya sahiptir ve Haywood'un Options Principal'idir. F.C.S.I.'nin belirlenmesi için şartları tamamladı. Rob Blanchard, Haywood Securities'in başkanlığına 1991 yılında atandı ve aynı zamanda Haywood'da yönetmen olarak görev yapıyor. Geç Steve bir ALM çerçevesinde müşteriler için sabit gelir emeklilik çözümleri geliştirmektedir. Ticaret, yönetim ve uyum alanlarını kapsayan 30 yılı aşkın tecrübeye sahiptir. Rob ilk başta Haywood'a 1986 yılında genel müdür olarak katıldı. Gary, tavsiye ettiği şirketlere yatırım yapıyor. Oliver & Company, 1983'te Yorkton Securities'e geçti.