12 Temmuz 2017 Çarşamba

Ersağ Yerli Malı Haftası

Ersağ sadece Dionysos'un (şarap tanrısı) doğduğu yerde değil aynı zamanda şarap yapımının doğduğu yerdir. Bu şarap Sakız Adası ve Taşos adalarından geldi ve Antik dünya boyunca ünlüdür. 19. yüzyılın ortasından 60'lı yılların başlarına kadar şarap yapımının ihmal edildiği başlıca sebeplerin yanı sıra, tarihsel ve toplumsal nedenlerin yanı sıra çeşitli doğal afetler de vardı. Yunan şarapları, birçoğu Batı şarap severleri tarafından bilinmeyen çeşitli üzümlerden üretilmektedir.

ersağ üyelik liderleri hakkında rekabetçi istihbarat elde edin. Anahtar sektörel eğilimleri, fırsatları ve tehditleri takip edin. Pazarlama, marka, strateji ve pazar geliştirme, satış ve tedarik işlevlerini bildirin.

ersağ üye ol olağanüstü kalitede benzersiz peynirler bulacaksınız ve kaseri, graviera, kefalotiri, myzithra ve metsovone gibi bu peynirleri denemek için gayret göstermelisiniz. Bu peynirlerin kökeni, lezzeti ve ismine göre değişir. Bu peynirlerin bazıları ülke çapında bulunurken diğerleri yerel tüketim için yerel olarak üretilmektedir. En ünlüsü elbette Yunan beyaz peyniridir. Bu, beyaz, yarı yumuşak, ağır tuzlu peynirdir; bu, Yunan veya Horiatiko salatası için temel içeriktir, ancak birçok başka tariflerde de kullanılır.

Ersağ Yerli Malı Haftası

ersağ üyelik başvurusu , Meses peyniri veya Silvania domuz ürünlerinden "Pălinca", Salaj ilçesinde sertifikalı 150 geleneksel ürünün sadece birkaçı. 2010 yılında, geleneksel sertifikalı ürünlerin ana grupları: günlük ürünler (% 43,16), et (% 24,75) ve fırın ürünleri (19,26) olmak üzere Romen Geleneksel ve Ekolojik Ürünlerin Ulusal Ofisi'ne (Replica cartier watches) göre. %). Romanya'da, sertifikalı ürünlerin en fazla olduğu bölge 1000'den fazla ürünün bulunduğu Transylvania'dır; Bu nedenle, Avrupa'da ülkemiz ikinci sırada (2185 sertifikalı geleneksel ürünlerle) yer almaktadır ve ilk etapta 4000'den fazla ürünle İtalya'ya aittir.

Ersağ üyeol yönetmelik uyarınca, tüm bitkisel tıbbi ürünlerden AB'de pazarlama yetkisi verilmesi gerekmektedir. Bu mevzuattan önce pazarlanan ürünler yürürlüğe girdikten sonra, Geleneksel Bitkisel Tıbbi Ürünler Direktifi'nde tanımlanan geçiş önlemleri uyarınca 30 Nisan 2011 tarihine kadar ürünlerini pazarlamaya devam edebilirler. Bu zaman sınırı sona erdikten sonra, tüm bitkisel tıbbi ürünler, AB'de pazarlanabilmesi için önce izin almalıdır.

Bohemya'da sadece bulunabilen Bohem garnet, benzersiz ateş kırmızı rengi ve hafif kırılma nedeniyle diğer granat taşları arasında eşsiz bir konumda devam etmiştir. Dahası, iyileştirici etkilerin tadını çıkardığı söylenir. Bohem garnet koleksiyonunda pek çok eşsiz parçaya sahip olan Bohem garnitürlerinin hayranlarından biri olan İmparator Rudolph II'nin döneminden bu yana küçültüldüğü için üzüntülerin üstesinden gelmeye, hayati güç, ruh ve sevinç hissi vermeye yardımcı olduğu söyleniyor. Bohem garnit ve Bohem garnet kullanan mücevher zamanla sadece menşe ülkede değil, aynı ersağ zamanda Bohemia sınırları boyunca giderek daha popüler hale geldi. Bohem garnit takılarının, 1815'te Napolyon'un düşüşünden sonra Viyana kongresinde Rus Çaringillerin elbiselerini süslediği biliniyor. 1890'lı yılların başında, Bohem garnit takılarının ortaya çıkışı, garnitlerin metal üzerinde hakim olduğu karakteristik tasarımlara ulaştı. Garnet mücevherlerinin bu karakteristik özelliği bugüne kadar konumunu korumuştur.

Geleneksel mutfaklarda bulunan her tarifin temelini oluşturan zeytinyağı, Yunan beslenme alışkanlıklarında baskın bir rol oynamaktadır. Yunan zeytinyağı, saflığı, olağanüstü lezzeti ve yüksek besin değeri nedeniyle dünya çapında bilinmektedir. Her yerde bulacaksınız - cam veya plastik kaplarda "bakire" ve "ekstra bakire" kelimeleri yazılı.

Doğal içerikler Doğal çözücü terebentin, damıtılmış çam sularından yapılır. Alternatif olarak, aynı kalite standartlarını sağlamayan sentetik bir kimyasal solvent üreten insan ruhu daha ucuzdur. Ayrıca sıkı çalışma arılarının yardımıyla yapılan doğal bal mumu kullanırız. Ürünlerimiz zararlı silikonlar, itici gazlar veya sentetik çözücüler içermez. Eskiden merkezileştirilmiş merkezimiz, geleneksel bir 19. yüzyıl Viktorya dönemi tarifi ve işlemidir. Cambridge Geleneksel Ürünlerinin orijinal sahibi olan Adrian Perkins tarafından 1979'da yeniden keşfedildi.

Bu güne kadar orijinal tarifi takip ediyoruz, böylece mirasın keyfini çıkarabilir, bir şeyler geliştirebilir ve hiçbir şeyden zarar alamazsiniz. Elle Gerçekten mirasa saygı duymak ve ürün yelpazesini bu kadar yüksek orjinal standartlara üretmek için ürünlerimiz Cambridge atölyemizde elle üretilmektedir .StockcularBizim Bakım Esasları vasıtasıyla Beeswax mobilya lehçe, balmumu çubukları ve Zip fişek şişelerini online olarak satın alabilirsiniz. Acentelerle birlikte çalışarak İngiltere çapında toptancı ve perakende stokçuları tedarik ediyoruz. Ayrıca ürünlerimizi Japonya ve İzlanda gibi ülkelere ihraç etmekteyiz.Export Ayrıca ürünlerimizi uluslararası ihraç etmekteyiz.