13 Temmuz 2017 Perşembe

Ersağ ile Organik Ritha Bitkisi Özellikleri

ersağ karşılık, küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ'ler) çoğunlukla kişiye özel bilgilendirme iletişimlerine ve insan merkezli operasyonlara güveniyorlar. Bunlar genellikle geçici olarak yapılır ve standart değildir. Büyüklüğü ve yapısı, büyüklükleri ve yapıları, KOBİ'lerin örgütsel bilginin üretilmesi, paylaşılması ve rafine ersağ üye için yeni bir dijital ortam türünün kurulmasını gerektiren farklı ihtiyaçlara sahip olduğu anlamına gelir.

ersağ üye ol veya kesme çiçekleri gibi hasat edeceğiniz bitkiler yürümediğiniz yataklarda sıkıca gruplandırılmalıdır (yükseltilmiş yataklar harika işliyor). Gruplama, yabani otları temizleme ve su atıklarını azaltır ve kompost ve besin maddelerini hedeflemenize yardımcı olur. Daha kolay yol bakımı, sağlıklı ritha bitkisi yol açmaya yardımcı olur. Sıralar arasındaki geniş alan mantar saldırılarına karşı hava dolaşımını arttırmaya yardımcı olur.

Ersağ Ritha Bitkisi

Su bitkileri ersağ ritha en uygun zaman genellikle sabahlarıdır. Niye ya? Sabahları serin olmaya ve güçlü rüzgarlara sahip olmama eğilimindedir, bu nedenle buharlaşma için kaybedilen su miktarı azaltılır. Akşamları su içerseniz, bitkiler mantar ve bakteriyel hastalıklardan zarar görme ihtimalini arttırarak gece boyunca nemli kalırlar.

ersağ üye ol bahçeler kompostardan faydalanır - ve tercihen kendi sahanızda yapabilirsin. Hey, ücretsiz! Kompost, bitkileri besler, su tasarrufu yapmaya yardımcı olur, yabani otları keser ve yiyecek ve bahçelerde atıkları düzenli depolama alanlarından uzak tutarak (metan ürettiği yerlerde) çöpü "siyah altın" haline getirir. Bitkiler etrafında kompost serpin, saksı toprağıyla karıştırın, mücadele eden bitkileri güçlendirmek için kullanın ... çok fazla kullanılması çok zor!

ersağ ritha bitkisi satınal Bitkileri Seçin Belirli mikro koşullarınızda başarılı olacak bitkileri seçmek gerçekten öder. Genel bir rehber olarak USDA'nın Sağlamlık Bölgelerini (iklim değişikliği nedeniyle Ulusal Arbor Günü Vakfı tarafından yakın zamanda güncellenen) kontrol etmeyi unutmayın. Işık, nem, drenaj ve toprak kalitesi açısından her noktaya iyi adapte olacak bitkileri seçin. Çoğu bahçede bu değişkenler derecelendirilir. Bitkileriniz ne kadar mutlu olursa, saldırganlara karşı daha dayanıklı olacaklardır. Fide satın alıyorsanız, kimyasal gübre ve böcek ilacı olmadan yetiştirilen bitkiler arayın. Bakmak için harika bir yer, bölgenizdeki çiftçiler pazarında bulunur; bu yerel bitki ve çeşitleri bölgenize de uygundur. Henüz herhangi bir bloom yoksa az sayıdaki fidan satın almak daha iyi ve ritha ersağ gibi görünmeyen kökleri olan pek çok şey var. En iyi şey, ayçiçeği, yıllık haşhaş, akşam kokulu hisse senedi (Matthiola bicornis), kişniş, dereotu da dahil olmak üzere tohumdan yetiştiriliyor. , Yıllık phlox (Phlox drummondii), larkspur, yıllık lupin, sabah ihtişamı, bezelye, kabak ve salatalık.

Mevsim ya da yıl sonunda kaldırmak için hasta bitkileriniz varsa, tüm organizmayı yukarı çektiğinizden emin olun. Hastalıklı yapraklar uzun süre sorun yaşayabildiğinden altından kalkmayı unutma. Enfekte olmuş tüm malzemeleri ormanda, topraklarda en azından bir ayak derinliğinde veya şenlik ateşinde derin yerleştirin.

Organik Ritha Bitkisi ersağ kalitesini ölçmenin en iyi yolu denemektir. Yerel bir tarımsal yayım bürosuna bir ev test kiti veya daha iyi bir örnek gönderebilirsiniz. Mütevazı bir ücret karşılığında, pH ve besin seviyelerinin yanı sıra tedavi önerileri de tam bir döküm elde edersiniz (onlara organik olduğunuzu söyleyin). Bu şekilde bahçe programınızı uyarlayabilirsiniz. Tipik olarak, sonbaharda test etmek ve kıştan önce organik besinler uygulamak en iyisidir.

Organik ve geleneksel gıda ürünleri arasındaki ana fark, üretim ve işleme sırasında katılan kimyasallardır. Bu kimyasalların gıda ürünlerindeki kalıntıları insan sağlığı üzerinde kuşkulu etkilere sahiptir. Pestisit, antibiyotik, büyüme hormonu ve üretim ve işleme sırasında kullanılan diğer kimyasal türlerin kalıntılarını içeren ürünler de dahil olmak üzere piyasadaki tüm gıda ürünleri güvenli olduğu söyleniyor.