10 Temmuz 2017 Pazartesi

Ersağ Nedir Nerelerde Bulunur?

Ersağ Broadway şovu patladığında bir yapımcının fazla yapamadığı bir noktaya geldiğini söyledi. "İnsanlar onu kurtarmak için çok meşgul olman ersağ gerektiğini düşünüyorlar, ancak bazen yapabileceğiniz tek şey bunu izlemektir. Çok kötü "Hamilton gibi kaçak bir karşılaşma, bilet istemekten, yakında bir tane kazanmak için makul bir beklentiye sahip olmayan kişileri daha fazla heyecanlandırmadan reklamını yapmak gibi farklı zorluklar ortaya koyuyor.

Muddy Waters sözcüsü, Block'un yorum yapmak için hemen hazır olmadığını söyledi. Geçen Çarşamba günü yapılan bir röportajda Block, Asanko'nun altın topçu olmadan ons başına 1,700 dolara toplanmadan kaçması imkânsız bir köşeye döndüğünü söyledi.

Ersağ üye bu sayı ile ilgili tüm biletleri kaldırdı," diyor Kapil; Etailer bir şeyler mi saklıyor? Ödenecek tazminat, bu günlerde çevrimiçi pazarlarda yaygın bir trend. Askme'nin batan ticareti satıcıları temkinli yaptı. Birçoğu ödemeleri bekleyen Indofash ve IndiaRush gibi e-ticaret platformlarını çağırdı. Indianroots'un hem satıcılara hem de alıcılara ödemeleri yapılmadığı iddia ediliyor. Surat satıcıları ile Voonik'in problemi ve Snapdeal'ın geçerli satıcı taleplerini reddetmesi Rebecca Menezes 5 Haziran 2017 Seçme, Röportajlar Hesabınızı eski haline getirmek mi istiyorsunuz? Amazon,% 100 FBA'ya kaydolurken, Amazon, Indian Online Seller'da (IOS) satıcının yaptığı açıklamada.

Ersağ üye ol son zamanlarda moda etailer Jabong'un satıcıların hesaplarını herhangi bir sebep olmadan nasıl sonlandırdığını ve satıcıların işini nasıl etkilediğini tartıştık. Ancak geçerli bir neden vermeden satıcı hesabı askıya almalarıyla ünlü bir çevrimiçi pazar varsa, o zaman bu Amazon'tır. Hesap askıya alınması zaman zaman gereklidir ve orada Shweta Singh 26 Mayıs 2017 Seçme, Röportajlar Jabong, satıcıları sebepsiz yere sona erdirir; Soru sorulmayan bir pazar temizleme fuarı mı var? Çevrimiçi perakende vahşi bir endüstri olabilir. Herkesin gözleri kar üzerinde ölü olarak belirlendiğinde zayıf satılacak yer yok. Aahwan Yaratılışından çevrimiçi satıcı Pankaj Vekariya'ya sorun. Kadın etnik ve batı giyim satıcıları, çevrimiçi moda portalı Jabong'daki her şeyin Rebecca Menezes'e 23 Mayıs 2017'de bildirildiği Orta Nisan ayına kadar pürüzsüzce gittiğini söyledi. Özel, Röportajlar, Kategorilenmemiş

Ersağ Üyelik Devin'in adresi, şirketimizin 20. yıldönümü münasebetiyle şirketin her yerde satıcılar için fırsatlar yaratmaya nasıl devam ettiğine odaklandı. O bir perakende markası olsaydık, dünyanın en iyi 10 perakendecisi arasında yer alacağımızı belirtti.

Ersağ üye ol Ana Sayfa »Amazon Hindistan» Haberlerde »Pazaryeri İzleme» Satıcılar, Amazon'un CEO'su tarafından yeni ücret revizyonunu iptal etmesini istiyor; Etailer uyacak mı? Satıcılar Amazon CEO'su tarafından yeni ücret revizyonu yapılmasını istiyor; Etailer uyacak mı? Amazon, satıcı komisyonunu yükseltmenin biraz nakit para kazanmanın iyi bir yol olduğunu düşünebilir. Ama onun çevrimiçi satıcıları kesinlikle yok. Amerikan çevrimiçi perakende satıcısı, Mayıs ayında satıcı ücretlerini artırmayı planlıyor. Bu, üçüncü taraf çevrimiçi satıcılarını iyi bir miktar kar elde etmek için ürün fiyatlarını artırmaya zorlar.

Ersağ üyelik başvurusu Sorunlarını bilinir hale getirmek ve bu yeni ücret yapısının iptal edilmesini talep etmek için, bu Amazon satıcıları bağımsız bir grup kurdu ve toplu olarak pazarın CEO'su Jeff Bezos'a ulaştı. Satıcının Amazon'a Daveti Üçüncü taraf satıcılardan oluşan grup, Bezos'a, şirketten% 50-100'lük bir oranını birden fazla kategori için komisyonlarında yeniden düşünmesini talep etti. Yeni komisyon politikası önümüzdeki ay yürürlüğe girdikten sonra işletmelerinin hayatta kalmasıyla ilgili kaygılarını bildirdiler. Satıcının ücretleri sekiz ay içinde art arda gelen satıcılar tarafından da vurgulanmıştır. Amazon Şefi'ne gönderen satıcı e-postası,

Ersağ üyeol Şimdi, hiçbir seçeneği kalmadı ancak size son 12 Nisan 2017 tarihli fiyat artışının Amazon Hindistan'daki düşük ortalama satış fiyatı (ASP) satıcıları için feci bir şekilde olacağını söylemek için ... Bu yüksek maliyetlerle çalışamayız. "Çevrimiçi satıcı Shailendra, Hint Online Seller'ya, Amazon'daki işini kapatma eşiğinde olduğunu bildirdi. O, "Şimdi satamayız, zira fiyatlarımızı Rs.50 ile Rs.70'e kadar yükseltmek zorunda kalacağız" dedi. O zaman kimse ürünlerimizi almaz. GST geliyor gibi Amazon ücret yürüyüş yapıyor. Dolayısıyla, sevk komisyonlarını GST'ye eşit tutmak istiyorlar. Verilen vergilerin tamamı satıcı tarafından ödenecek olan GST'deki gibi artık hizmet vergisini kaldırıyor olacaklar.

Bu zamayla birlikte, GST% 18'den fazla vergi ile geliyor. Artı,% 2 TCS var. Çevrimdışı pazarında Rs30 için kullanılabilen ekran koruyucularını kim Rs.300 (çevrimiçi) için kim satın alacak? Rs.300 için satış yaparak Rs.20 bile kazanamayız. Ayrıca, düşük değerli ürünlerin satışını azaltmak ve yüksek değerli ürünler üzerine yoğunlaşmak istiyorlar. "Shailendra, Amazon'tan elektronik ortamda temperli cam satışı gerçekleştiriyor. O, 4 yıldır pazarda satış yapıyor ancak Amazon'un yeni komisyonları devreye geldiyse artık çevrimdışı olma zamanının geldiğini düşünüyor. Kârını yok edecek yeni komisyonların yanı sıra Amazon, Prajwal'ın bize bildirdiği işi yavaş yavaş yavaşlatıyor. "Gönderdiği 100 ürün için 30 ila 40 ünite teslim edemiyor" dedi. Ve onlar, kendi gelirleri için bize ücret veriyorlar
İşletmeler için Google ÇeviriÇevirmen Araç SetiWeb Sitesi Çevirmeni