5 Temmuz 2017 Çarşamba

Fosfat Nedir ?

1 Mayıs'ta Güney Afrika'da olan ve iki gemi gözaltı, Yeni Zelanda ithalatçısı Ballance Agri-Nutrients Limited'e (54.000 ton, 7 milyon NZD) mahkemeye gönderildi. Bu ceza, Sahara Devletleri Adalet Divanı'nda Avrupa Birliği. Tam mahkeme tarafından ersağ verilen itiraz ile dava, Fas'ın Batı Sahra'da herhangi bir toprak hakkı veya iddiası bulunmadığı ve Avrupa Birliği serbest ticaret anlaşmasının bu topraklarda faaliyet gösterecek şekilde genişletilemediği sonucuna vardı. Mahkeme, özellikle doğal kaynaklar gibi şeylerle ilgili ticaret veya diğer anlaşmalar için Sahara kaynaklı rızaların alınması gerektiğini belirtti.

LiFePO4, John B. Goodenough'un Texas Üniversitesi'nden aldığı öneri ile lityum batteriyene kadar bir takım somut örnekler sundu. og Høje ersağ üye specifikke kapacitet (170 mA-h / g), har cellen høstet rimelig kabul - PA lave pris, Belirtilmemiş-giftighed, høj tilgængelighed af jern, dets Fremragende termiske stabilitet, sikkerhedskarateristikker, gode elektrokemiske ydelse af dets Grund.

Kalcij-fosfat je naziv za porodicu mineralnih spojeva koji sadrže diyon kalcija (Ca + 2) zajedno sa ionima ortofosfata (PO43-), metafosfata ili pirofosfata (P2O74-) te ponekad iona vodika ili hidroksida. Kalcij-fosfat je osnovni oblik kalcija koji ersağ üye ol ve mílijeku goveda. Kosti sostantivo} 70% hidroksiapatita, minerala kalcij fosfata (poznat i kao koštani mineral). Zubna caklina je sastavljena iz goto 90% hidroksiapatita.

Ersağ Üye Ol

Motorlu gemi, 55.000 ton olarak tahmin edilen fosfat kaya taşımaktadır ve yaklaşık 6 milyon dolar değerinde olan Agrium Inc'e şirketin sevkıyat paterniyle tutarlı olarak Vancouver Limanı üzerinden bağlanması düşünülmektedir. Danimarkalı firma Ultrabulk A / S. M.v. Agrium'un parçası olan Kanada'nın Canpotex potas ihracat ersağ üyelik konsorsiyumunun mali yardımı ile inşa edilen dökme yük gemileri filosunun bir parçası olan Ultra İnovasyon, geçen ay gelmeden önce Batı Sahra sahilindeki El Aauin'de takip edildi. Ultrabulk gemileri, Eylül 2011'de şirketin "Fas" dan ithalata başlayacağını duyurmasından bu yana Agrium'a yapılan sevkiyatların yaklaşık üçte birinde bulunuyor.

Det danske skib er det andet skib i denne yeleli som ADVOKATER fra Saharawi Arap Demokratik Cumhuriyeti (SADR) Kanada til Vestsahara besatte og befrielsesbevægelsen Polisario har FAET opbragt.Det danskbaserede REDERI Ultrabulk sejler ersağ üyelik başvurusu fosfat fra det, uluslararası stik imod lov og folketingets anbefalinger. Vestsahara harekatı 1975'te Marokko'nun elinde kaldı. har Givet befolkning oprindelige den az Hverken opkøberen af ​​fosfatet i Kanada, Agrium, eller Ultrabulk har været i kontakt med Polisario, der ikke mener oturmak samtykke eller har tr fordel i eksporten af ​​fosfat.

Fosfat Zararları

Korist ve sezaryen için kozmetik kozmetik ürünleri, cankurtaran ve cankurtaran. Prekomjerna upotreba određenih oblika kalcij-fosfata może dovesti yapmak otjecanja površinskih voda koje sadrže hranjive sastojke te neželjenih efekata poput cvjetanja algi ersağ üyeol eutrofikacije. Kalcij fosfat ve kozmetik ilaçlari ile eczaneye kao sredstvo za podizanje tijesta. U prehrani, ima E-broj E341. Također se koristi i u sirevima. Hastalığın seyrüsefer sıklığı ve kilo kaybı, tretiranju oralnog mukositisa proozrokovanog hemoterapijom ili radioterapijom için koruyucu şırınga.

Soru sormak mı? Teknik sorular? Müşteri hizmetlerimiz ve teknik servis organizasyonları, müşterilerimize ithaf edilmiştir. Web yayınları, Web seminerleri, Videolar Bizimle öğrenin ve öğrenin. Sizin için tasarlanmış eğitim programları ve seminerler. Mobil Uygulamalar Katalogları ve ürün bulma araçları. Keşfedin, etkileşim kurun.

Hayır, bir hata oluştu Lütfen bize support@wikiwand.com adresinden e-posta göndererek bu hatayı çözmemize yardım edin. Bu hataya neden olan şeyleri, hangi tarayıcıyı kullandığınızı ve herhangi bir uzantıya / Yüklü eklentiler. Teşekkür ederim!

Ultra şişe ve kutu taşıma için nakliye bazında Canadiske firma Birlikte verilenler Vestsahara için fotoğafından ağrılar. El Aaiun i Vestsahara med Ultrabulk'dan toplu taşıma araçları, Kanada Vancouver e kadar gelebilir. Fosfat, üretim planlamasına göre üretime uygundur.

- Vi har Afrika Okurların yerleri içindeki Ultrabulk ve Danmark redariforening'deki yeni adresler. Deres svar på vores tazelikleri için harekete geçirmek ve etiket koymak, og nu kommer sonucu. Et Dansk skib er Rederiet için tilbageholdt med mulige deposu økonomiske konsekvenser, udtaler sekretariatsleder yakında Afrika Kontakt Morten Nielsen.- Befrielsesbevægelsen Polisario, har ligeledes været i kontakt med Rederiforeningen. Jeg deltog, ben ve önceki kişilere mesaj atın, Ben Morten Nielsen, Ben ve arkadaşım, Ben vazgeçilmez ikramiyum reddetti. Ivan lovende de, karmaşık tılsımlara karşı koymak, erkekler için dette ikke sket.