17 Temmuz 2017 Pazartesi

Doğal Temizlik için Ersağ Üyelik Başvurusu

Ersağ Faydalı İpucu: Kalıcı kalıp sorunlarına sahip alanlar için, sirke yerine çay ağacı yağı kullanın; 2 damla çay ağacı yağı ile 1 su bardağı bir su püskürtme şişesiyle birleştirin. Doğal bir antiseptik ve fungisid olan çay ağacı yağı, sirkeden daha fazla maliyet alır, ancak çoğu küf kalıplarını öldürür ve yeni büyümeyi önler. Kristen pakonis, çevre eğitimi alanında yüksek lisans yapmış serbest çalışan bir yazardır. San Francisco'da yaşıyor.

Ersağ üye su temizleyicisini kullandım, ardından son birkaç yıldır hidrojen peroksit / fırın soda prosedürünü uyguladım. Üç laboratuvarımız var ve iki kedimiz var (bunlardan biri artık bizimle değil). İşlem lekeler ve koku için iyi çalıştı. Aslında, biz konuşurken halıyı TEKRAR yapıyor!

Ersağ Satış Teknikleri

Ersağ üyelik kişiye sahip olduğum gibi köpekleri de yetiştiriyorum, bu yüzden evde birçok yavru var. Kurtulduklarından ve çoğu kez, tuvalet eğitimine başlamayan yerlerden geldiğinden, evimde bir sürü kaza var. Ve çok şey demek istiyorum. Köpeğin her iki ucundan çıkabileceğini hayal edebileceğiniz her şeyi muhtemelen halıcamda bir noktada veya başka bir noktada buldum. Bahar dönemine geleyim, arka bahçem de çamur çukuruna dönüşüyor ve her yerde kimin olduğunu bilen arka bahçeciliğin izinden koparılmış köpekler var.

Kısacası, leke üye ol evimde bir zorunluluktur ve sadece lekeyi almak zorunda kalmazlar, aynı zamanda kokuyu alırlar. Ne yazık ki, bana kendi yapabildiğim ve daha önce denedim düzinelerce ya da öylesine pahalı temizleyicilerin yanı sıra çalışacaklarını yakalamak biraz zamanımı aldı. Çamur, kan, sayı 1 veya sayı 2, burada, evde beslenen hayvan lekelerini ve kokularını gidermek için 3 doğal DIY özümleri bulunmaktadır.

Ersağ ile Doğal Temizliğin Yolunu Bulun

Ersağ üyelik başvurusu incelemesi: "Bu temiz güzel ve kokusu harika" "Kompostlaştırılabilir olmak çok büyük bir artı, temizlenmeye hazır tek kullanımlık silme bezlerine sahip olmak hoşuma gidiyor ancak antibiyotikleri her yere yaymaktan hoşlanmıyorum. (Süper böcekler yaratmaktan kaçınmak için üzerime düşeni yapıyorum). Bu mendilleri mutlaka dekontamine etmemek için temizlik için kullanmaya hazır olduğunuz için mutlu oldum. Kesinlikle tavsiye edin! " -Beth Peacock

Ersağ üye ol İle Karşılaştığı 21 Sinir Sorunundan Nasıl Gizleneceğiz Yaşla sadece gizli saklandığı yerleri kaybetmekle kalmıyor, aynı zamanda kusurlarımızı, görüşlerimizi, geçmişimizi, duygularımızı, hatalarımızı ve tabii ki bizim hatalarımızı gizlemek daha da zorlaşıyor. hazineleri. Bu ipuçları, bilmek ve tümünü göstermek isteyen bir dünyadaki saygınlık ölçütlerini korumanıza yardımcı olacaktır.

Ersağ üyeol , ürünün hangi tehlikeli maddeleri içerdiğini, içeriğinin güvenilirliğini, ürün içindeki tehlikeli maddelerin sayısını ve ürünün / şirketin tüm ayrıntıları paylaşıp paylaşmadığını (örn. belirsiz. Ayrıca, ürünlerin yeşil temizleme ürünleri olarak sertifikalandırılmış olup olmadığı ve ürünlerin genel olarak nasıl bir oran gösterdiğine bakılıyor.

Ersağ İle Başarının Yolu Açık

Daha Dikkatli olun: Sağlık gıda mağazalarında, birçok bakkalde veya üyelik başvurusu alanda bulacağınız daha az toksik temizleyiciler kullanmayı taahhüt edersiniz. Ne yazık ki, ürünlerin temizlenmesi dünyasında "organik" hükümet eşdeğeri yoktur. Satın aldığınızdan emin olmak için etiketleri okuyun (özellikle alerjilere yatkındırlarsa). Her şeyi etikette açıkça heceleyen üreticileri arayın.

Küçük baskı malzemelerinin Ersağ bir listesi genellikle üreticinin kaçınılması daha iyi olduğunuzdan daha fazla kimyasal kullandığının bir göstergesidir. Hangilerinin sizin için çalıştığını görmek için farklı markalarla deney yapın. Daha az toksik temizleyiciler bile alerjik ve kimyasal hassasiyetleri güvensiz hale getirebilir ve ağırlaştırabilir. Ürünleri temizlemekle uğraşırken bir pencere açarak (veya en azından bir fan çalıştırarak) bu riskleri azaltın.

× Kapat PopupSlim PopupGo VIP! 1 haftalık gerçek yemek yemek planım da dahil olmak üzere VIP bültenimize, özel fırsatlarımıza ve üç bonusuza erişin! Neredeyse Bitti! Az önce size bir e-posta gönderdim. Açın ve Ersağ üye bağlantıyı tıklayarak e-posta adresinizi teyit edin. Bu adımı tamamlanıncaya kadar abone olmazsınız. Aboneliğiniz gönderilirken bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin. Beni üye ol!

Ersağ ile Servet Yapanlar

İnatçı ve fırında pişmiş yiyecekleri fırından temizlemek için 125 dereceye kadar ısıtır ve sirke sprey şişenizi alırsınız (yukarıdaki "tezgah üstü tezgahı" na bakın). Fırın ısındıktan sonra, hafifçe nemli olana kadar kekik konmuş malzemeleri püskürterek, doğrudan etkilenen alana tuz dökün. Fırını kapatın, soğumaya bırakın ve Ersağ üyelik yıpranmasını gidermek için ıslak bir havlu kullanın. Eğer bu kesilmezse, aynı talimatları uygulayın, ancak tuz yerine kabartma tozu kullanın (fırçalamadan önce birkaç dakika bekletin).

İster fırınınızın tabanında veya ocağınızın üzerinde kabarcık varsa, hala sıvı haldeyken kalın bir tabaka tuz serpin (ya da  su ile nemlendirin). Alan soğuyunca, bir süngerle silin. İşte evinizin çevresinde tuz kullanmanın diğer dehası yolları.

Tuvaleti temizlemeyi bitirdikten sonra kendinizi temizlemenin (veya en azından ellerinizin) zamanı. Toksik olmayan, köpüren bir el sabunu yapmak için, sıvı sabun sabunu ve su (ve eğer fe