6 Temmuz 2017 Perşembe

Ersağ Üyelik Başvurusu

Ersağ Hiçbir reklam ürünlerinin organik olmadığını söyledi. Birleşik Devletler Tarım Bakanlığı'na göre, organik gıda, sentetik bileşenlerle veya kanalizasyon çamuruyla yapılan çoğu geleneksel pestisit veya gübreyi kullanmadan üretilir. Aynı zamanda biyomühendislikten uzak olmalıdır ve organik et, tavuk, yumurta ve süt ürünleri antibiyotiklerden ve büyüme hormonlarından arındırılmış olmalıdır. Bir ürün aslında USDA tarafından organik olarak sertifikalandırılmışsa, bu etiket olacaktır.

ÖzetOrganik olarak ersağ üye yetiştirilen ürünler, 1997'den 2003'e dönem boyunca perakende pazarlarına organik satışların yüzde penetrasyonunda iki kat arttı; Bununla birlikte, organik olarak yetiştirilen meyve ve sebzelerin algılanan kalite avantajı üzerinde hala bir tartışma var. İşlenmiş domateslerin ticari olarak üretilmesine odaklanan bir çalışmada, örnekler, eşleştirilmiş organik ve konvansiyonel alanlardaki 4 yetiştiriciden analiz edildi. Araştırılan 4 üretici için, varyans analizi sonuçlarına göre, bazı çiftliklerde organik olarak üretilen domateslerden hazırlanan domates suyunun, çözünebilir katılarda (derece Brix), tutarlılık bakımından daha yüksek, titrasyon asitliği açısından belirgin olarak daha yüksek olduğunu, ancak kırmızı renkte daha düşük, askorbik asit.

Ve Ersağ üye ol mikrodalga suyundaki toplam fenolik madde içeriği. Sonuçlar spesifik yetiştiriciler arasında önemli ölçüde farklıdır ve bu, toprak tipi ve toprak besin maddeleri, domates çeşidi, çevresel koşullar veya diğer üretimle ilgili faktörlerin farklılıklarına bağlanabilir. Domates ezmesi üretimi için daha yüksek seviyelerde çözünebilir katılar, titrasyon asitliği ve kıvamda olmak gerekir; çünkü bu özelliklere sahip olan domatesler daha lezzetlidir ve daha az ısıl işlem gerektirirler. Bu, macun üretiminde gerekli olan daha az enerjiden maliyet tasarrufuna ve renk, lezzet ve besin maddelerinin termal bozunumunun daha az olması nedeniyle daha yüksek kalitede bir ürüne yol açma potansiyeline sahiptir. Gelecekteki çalışma, kontrollü üniversite araştırma arazileri için çok sayıda ticari yetiştiriciyi ve korelasyonu içerebilir.

Organik Ersağ Üyelik olarak yetiştirilen ürünler, 1997-2003 yılları arasında perakende pazarlarına organik satışların yüzde penetrasyonunda iki kat arttı; Bununla birlikte, organik olarak yetiştirilen meyve ve sebzelerin algılanan kalite avantajı üzerinde hala bir tartışma var. İşlenmiş domateslerin ticari olarak üretilmesine odaklanan bir çalışmada, örnekler, eşleştirilmiş organik ve konvansiyonel alanlardaki 4 yetiştiriciden analiz edildi. Araştırılan 4 üretici için, varyans analizi sonuçlarına göre, bazı çiftliklerde organik olarak üretilen domateslerden hazırlanan domates suyunun, çözünebilir katılarda (derece Brix), tutarlılık bakımından daha yüksek, titrasyon asitliği açısından belirgin olarak daha yüksek olduğunu, ancak kırmızı renkte daha düşük, askorbik asit ,

Ve Ersağ üyelik başvurusu mikrodalga suyundaki toplam fenolik madde içeriği. Sonuçlar spesifik yetiştiriciler arasında önemli ölçüde farklıdır ve bu, toprak tipi ve toprak besin maddeleri, domates çeşidi, çevresel koşullar veya diğer üretimle ilgili faktörlerin farklılıklarına bağlanabilir. Domates ezmesi üretimi için daha yüksek seviyelerde çözünebilir katılar, titrasyon asitliği ve kıvamda olmak gerekir; çünkü bu özelliklere sahip olan domatesler daha lezzetlidir ve daha az ısıl işlem gerektirirler. Bu, macun üretiminde gerekli olan daha az enerjiden maliyet tasarrufuna ve renk, lezzet ve besin maddelerinin termal bozunumunun daha az olması nedeniyle daha yüksek kalitede bir ürüne yol açma potansiyeline sahiptir. Gelecekteki çalışma, kontrollü üniversite araştırma arazileri için çok sayıda ticari yetiştiriciyi ve korelasyonu içerebilir.

İnternet ersağ üyeol ve sosyal medya kullanımının yükselişi ile birlikte televizyon hala günlük medya kullanımının büyük bir bölümünü oluşturuyor ABD'de bir çocuk yılda ortalama 20.000 30 saniyelik reklam görüyor ve 65 yaşına kadar bir kişi görüyor Yaklaşık 2 milyon reklam. Bu reklamların önemli bir kısmı gıda ürünlerini tanıtmaktadır. Reklamverenlerin yiyecek sunma şekli ve hangi dili kullandıkları insanların gıda seçimlerini ciddi şekilde etkileme potansiyeline sahiptir.

Toprak tadilatı olarak Biosolids yalnızca ABD tarım arazilerinin% 1'inden azına uygundur. Kanalizasyon çamurundaki endüstriyel kirleticiler gübre olarak geri dönüşümünü önlüyor. USDA, endüstriyel kirlilik, https://www.ersag.info.tr/ersag-temmuz-ayi-ilk-yari-kampanyasi-temmuz-2017/ farmasötik maddeler, hormonlar, ağır metaller ve diğer faktörler nedeniyle ABD'deki organik tarımsal işlemlerde pis su çamurunun kullanılmasını yasaklamaktadır. USDA, şimdi, ABD'de satılan yüksek azotlu sıvı organik gübrelerin 3. taraf sertifikasyonuna ihtiyaç duyuyor.

Kitlesel pazar reklamcılığının doğuşundan bu yana, en uzun süredir devam eden stratejilerden biri, bir ürünü "tamamıyla doğal" olarak adlandırmaktır. Bugün, bu anahtar kelime "taze", "yerel", "GDO içermeyen" ve hatta "organik" gibi diğer kişiler tarafından birleştirildi. Bu terimlerin her biri önemli ve gerçek anlamlara sahiptir, ancak Marion Nestle gibi uzmanların savunduğu gibi, bu terimler tüketicilerin gıda seçimlerinin önemli boyutlarından rahatsız olmaları için kitle reklamverenleri tarafından da uygulanmıştır. Lauren Krizel bugün misafir olarak televizyon reklamlarında gıda ile ilgili anahtar kelimeler stratejilerini inceliyor.