25 Ağustos 2017 Cuma

Ersağ Üyelik Binası

Ersağ Bazı kirlilik göstergelerinin yoğunlaşması, açık havaya oranla 2-5 kat daha fazla iç mekan olabilir. Kaynak Kirlenmiş hava, erken ölüm oranının çevresel sebeplerinden biridir ve Amerika Birleşik Devletleri'nde her yıl yılda 200.000 ölümle sonuçlanır ve yaklaşık yedi milyon, ya da sekizde bir erken ölümle sonuçlanır. Kaynak Müdahale WELL, temiz havayı teşvik eden binalar ve kapalı hava kirliliği kaynaklarını azaltmak veya en aza indirgemek için şartlar getirmektedir. Dünya Sağlık Örgütü'nün ersağ üyelik , dünya çapında hava kalitesini iyileştirerek ölümlerin% 12.7'sinin önlenebileceğini tahmin etmektedir. Kaynak Hava kirliliğinin azaltılması, solunum ve kardiyovasküler hastalıkların yükünü, sağlık bakım masraflarını, hastalık nedeniyle iş gücünün üretkenlik kaybını ve yerel nüfusun ömrünü uzatabilir. Kaynak


Ersağ üyeol Nbn, tüm binalari mevcut ağı değiştirdiğimiz alanlardaki nbn ™ şebekesine bağlamayı planlıyor. Adresinizi kontrol ederek binanızın nbn ™ şebeke alanına girip girmediğini öğrenebilirsiniz. Apartman blokları, birim bloklar, perakende kompleksleri, ticari, endüstriyel, devlet ve yüksek binalar için bu özellikleri nbn ™ şebekesine bağlamak için gövde şirketiyle veya bina sahibiyle (bina türüne göre) bağlanmamız gerekir. Bu binalar aynı zamanda daha geniş dahili kablolama gerektirir.

Ersağ üye ol değiştiren bir mülk, Mülkiyet Kayıt Bildirimini değiştirmeli mi? Evet. Bir sahibin, adresin değişmesi, sahibin / şirketin görevlilerinin listesinde bir değişiklik olması, listelenen memurların herhangi birinin adresinde bir değişiklik olması veya bir değişikliğin yapılması halinde bir mal kayıt bildirimini 5 gün içinde ersağ üyelik başvurusu gerekir herhangi bir yönetim temsilcisinin bilgilerinde. Bir kayıt bildirimi hakkındaki bilgileri güncellemek için dosyalama ücreti yoktur.

Ersağ üye ol bilimsel, uygulayıcı ve tıbbi aşamaları kapsayan kapsamlı ve uzman bir akran gözden geçirme süreci boyunca incelenmiş ve sağlık ve sağlık sektöründe güncel ve doğrulanmış bilgileri yansıtmaktadır. WELL farklılaştırıcısı performans doğrulamasıdır: standartla uyum sağlamak için projenizin veri odaklı, yerinde, üçüncü taraf değerlendirmesi.