26 Ağustos 2017 Cumartesi

Ersağ üye ol

ersağ güvenliği - Ancak cazip olan sıcak bir günde, camilerde sıklıkla bulunan çeşme ve şadırvan suyundan kaçınmaya çalışın. Ayrıca, musluk suyu çoğunlukla klorlu olmasına rağmen, yerel bir bahara bağlı uzak dağ köylerinde olduğu zamanlar dışında sadece şişelenmiş suyu içmek daha iyi. Şişelenmiş su, en uzak, ıssız lekeler dışında her yerde hazır.

Ersağ üyelik teçhizatı sunan mağazalar, mevcut haldeyken, arkadaki sokaklarda, büyük alışveriş merkezlerinin yer altı katlarında ya da sadece onları en azından bulmayı umduğunuz yerlerde bulunmaktan geçmek zordur. Dolayısıyla, varış noktanızda ihtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edebileceğinizden emin olmadığınız sürece, kamp yapmayı planlıyorsanız vitesinizi toplamak en iyisidir. Büyük şehirlerdeki daha küçük mağazalardaki satışa sunulan birçok ürünün fiyatı neredeyse müzakere edilebilir niteliktedir - dükkan görevlileri için kamp soba yakıtı için 30 TL isteyen nadir bir şey değildir, Ersağ üye ol bir başka yerde 15 TL veya daha düşük maliyetle mal edilecek komşu bir kasabada saklayın.

Otoyol ücretleri, sürülen mesafeye ek olarak, aracınızın türüne de bağlıdır. Örneğin Edirne-İstanbul otoyolu-yaklaşık 225 km ve Avrupa'dan İstanbul'a ana giriş noktası- tipik olarak bir araba için 3 TL'dir.

İstanbul'un Adalarından birinde bisiklet kiralamak, atlı bir araba kiralamak için eğlenceli, daha ucuz ve açıkçası daha hayvan dostu bir alternatif. Bu adalarda, asfalt yollar yalnızca atlı arabalar, bisikletler ve kamu hizmeti araçları (ambulanslar, polis minibüsü, okul otobüsleri, çöp kamyonları gibi) tarafından paylaşılıyor.

Günümüzde çoğu şehirlerarası karayolu, şehir merkezlerini çevrelerinde dolaşarak kaçıyor. Alışveriş, yemek ve benzeri şeyler için merkeze gitmek istiyorsanız, genelde beyaz arka planda olan Şehir Merkezi tabelalarını takip edin ve günümüzde başka çeviriler eşlik etmemekle birlikte bazı eski işaretleri " Merkez "yanı sıra Şehir Merkezi. Şehir merkezlerinde, genellikle onları çevreleyen çevre kesimlerinden iki veya daha fazla giriş / çıkış bulunur.

Otoyol ücretleri, sürülen mesafeye ek olarak, aracınızın türüne de bağlıdır. Edirne-İstanbul karayolu-yaklaşık 225 km ve Avrupa'dan İstanbul'a ana giriş noktası- örneğin bir araba için 8.50 TL. Ağa, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osman Gazi Köprüsü (sırasıyla Boğaziçi ve İzmit Körfezi'ni geçiyor) gibi en yeni ilaveler km başına çok daha pahalı hale geliyor.