24 Ağustos 2017 Perşembe

Ersağ ile Başvuru

ersağ üyelik
Ersağ üyelik
Ersağ Durumunun Bildirilmesi: Madde 18 – Vakıftan burs alan öğrenciler, Öğretim Kurumlarından alacakları başarı durum belgelerini her yıl en geç Ekim ayı sonuna kadar Sekreterliğe vermekle yükümlüdürler. Belgeleri bu tarihe kadar tamamlanamayan öğrenciler için, Ekşioğlu Vakfı Meclisi ve Yönetim Kurulu karar vermiş olduğu fon miktarı aşılmadan yeniden değerlendirme yapılabilir.

Ersağ üyelik ihtiyaç kredisi faiz oranlarımız müşteri özelinde değişebilmekte olup, yukarıdaki hesaplamalar örnektir. Başvuru ve kredi kullanımı sırasında faiz oranınız değişebilir.Konut kredisi faiz oranı, herhangi bir opsiyonel ürünle birlikte Çınar Paketi alınması durumunda geçerli faiz oranıdır (aylık Eşit Taksitli ödeme tipleri için geçerlidir).



Kredi Türü Seçiniz Ferdi Konut Taşıt Kampanya Seçiniz Kredi Vadesi (Ay) Kredi Tutarı (TL) Önemli Not Bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarımız müşteri özelinde değişebilmekte olup, yukarıdaki hesaplamalar örnektir. Başvuru ve kredi kullanımı sırasında faiz oranınız değişebilir.Konut kredisi faiz oranı, herhangi bir opsiyonel ürünle birlikte Çınar Paketi alınması durumunda geçerli faiz oranıdır (aylık Eşit Taksitli ödeme tipleri için geçerlidir). HESAPLA

Dayanak: Madde 3 - Bu Yönetmelik, Ekşioğlu Vakfı tüzüğünün 3. Maddesinin (c) şıkkında yer alan Maddi olanakları olmayan veya yetersiz olan öğrencileri korumak,eğitim ve öğrenimlerine veya uzman olmalarına yardımcı olmak ve burslarını sağlamak açıklamasına dayanılarak hazırlanmıştır.

İzmirim Kart olmayan eski tip Öğrenci ve Öğretmen kart sahipleri www.izmirimkart.com.tr adresi üzerinden öncelikle değişim başvurusu yapacak, 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi ile internetten kartla güvenli ödeme ya da Vakıflar bankasının herhangi bir şubesinden masrafsız ve havale ücreti ödemeden Eshot Genel Müdürlüğü KURUM TAHSİLAT hesabına 7,00 TL. ücret yatıracaklardır. (Mevcut Öğrenci ve Öğretmen kartlarının arka yüzünde yer alan kart numarası 23105 ve 23106 ile başlayan kartlar İzmirim Kart olduğundan değiştirilmeyecek ve aynı kartlar kullanılmaya devam edecektir.)