12 Nisan 2017 Çarşamba

Ersağ Üye ol

Ayrıca bu çözüm, satış temsilcisine mükemmel bir çapraz satış fırsatı sunarak, müşterinin yerinde müşterinin ürüne uygunluğunu anında kontrol edip ürünü almaya ikna etmesini sağlar. Ürün hesap araçlarını kullanarak müşterinin belirli bir Ersağ yararlanmak için uygun niteliklere sahip olup olmadığını belirler. Mevcut müşterilerin bilgileri kimlik numarası ile kolayca aratılabilir Kullanıcı dostu ürün/kredi hesaplama araçları aylık gelir gibi mali değişkenler değiştirilerek kullanılabilir Akıllı ürün/kredi sepeti, çeşitli ürün başvurusu türlerine göre müşterinin bu ürün için gerekli koşulları sağlayıp sağlamadığını anında hesaplayabilir. Müşteri bu mesajına yine SMS aracılığıyla olumlu yanıt verdiği anda Direct Sales Agent App çalışmaya başlar. Tek tıklama ile başvuru özelliği, müşteriye teklif mektubunu e-posta veya SMS aracılığıyla gönderir Etkileşimli fotoğraf çekme özelliği müşterinin kimlik bilgilerinin ve belgelerinin görüntüsünü almayı sağlar. Satış temsilcisi aynı zamanda başvuru formunun çıktısını alıp imzalatabilir, formun bir fotoğrafını çekebilir ve böylece tüm başvuruyu işleme sokabilir. 

Ersağ Üyelilk Başvurusu

Doğrudan Satış Temsilcisi çözümü, bankaların dijital çağda şubeye gitmeyi bırakan müşterilerini ellerinde tutmalarını sağlar. Yeni Doğrudan Satış Temsilcisi çözümü, ürünle ilgili önemli detayları hesaplamak için Aylık Eşit Taksit hesaplama fonksiyonuna da sahiptir. Mevcut müşterilerin bilgileri kimlik numarası ile kolayca aratılabilir Kullanıcı dostu ürün/kredi hesaplama araçları aylık gelir gibi mali değişkenler değiştirilerek kullanılabilir Akıllı Ersağ Üye Ol /kredi sepeti, çeşitli ürün başvurusu türlerine göre müşterinin bu ürün için gerekli koşulları sağlayıp sağlamadığını anında hesaplayabilir. Tek tıklama ile başvuru özelliği, müşteriye teklif mektubunu e-posta veya SMS aracılığıyla gönderir Etkileşimli fotoğraf çekme özelliği müşterinin kimlik bilgilerinin ve belgelerinin görüntüsünü almayı sağlar. Satış temsilcisi ayrıca onayı verecek olan kurum görevlisiyle Lync üzerinden bir telekonferans ayarlayarak müşteriyi tanıtabilir ve işlemi onaylatarak anında tamamlanmasını sağlayabilir. Teklif mektubu tek bir tıklamayla müşteriye SMS veya e-posta aracılığıyla gönderilir. 


Direct Sales Agent çözümünün en güzel özelliklerinden biri, satış temsilcisinin müşteri ziyaretinde satış anlaşmasına varıp anlaşmayı kapatmasını sağlayan basitliğidir. Direct Sales Agent çözümünün en güzel özelliklerinden biri, satış temsilcisinin müşteri ziyaretinde satış anlaşmasına varıp anlaşmayı kapatmasını sağlayan basitliğidir. Yeni Doğrudan Ersağ üyelik başvurusu Temsilcisi çözümü, ürünle ilgili önemli detayları hesaplamak için Aylık Eşit Taksit hesaplama fonksiyonuna da sahiptir. Ürün hesap araçlarını kullanarak müşterinin belirli bir ürünüden yararlanmak için uygun niteliklere sahip olup olmadığını belirler. Ardından CRM ortamında bir satış fırsatı girdisi oluşturularak ilgili doğrudan satış temsilcisine atanır ve satış temsilcisinin tabletinde, "My Activity" alanında otomatik olarak açılır. VERIPARK Kurumsal Hakkımızda Ekibimiz Yönetim Kurulu Üyelerimiz İnsan Kaynakları İş Ortakları & İşbirlikleri Ödüller Tanıtım Kiti Ürünler VeriBranch - Tüm Kanallarda Hizmet VeriTouch - Finansal CRM Uygulaması VeriCash - Ödeme Merkezi Next Best Action Sektörler Bankacılık Telekom Sigortacılık Diğer Referanslar Müşteriler Başarı Hikayeleri Haber&Etkinlik Son Haberler İletişim Ofislerimiz Bilgi İstek Formu ÜRÜNLER Genel Bakış Faydalar Modüller Corporate RM: 

Ersağ Üyeol

Finans Dünyasında Kurumsal Müşterilere 360° Bakış Win 8 için Doğrudan Satış Temsilcisi Uygulaması 360 Derece Tek Müşteri Görünümü Satış Gücü Otomasyonu ve Müşteri Adayı Yönetimi Pazarlama ve Kampanya Yönetimi Hizmet Talebi ve Şikayet Ersağ üyeol İletişim Merkezi Otomasyonu Çevrimiçi Satış Sosyal Medya Entegrasyonu Müşteriyi Elde Tutma Sadakat Yönetimi Hesap Oluşturma Şube Otomasyonu Şube Memuru Şube Danışmanı Kaynak Merkezi Broşür Başarı Hikayeleri Videolar Ürünler / VeriTouch - Finansal CRM Uygulaması / Modüller / Win 8 için Doğrudan Satış Temsilcisi Uygulaması "Müşterinin bankaya gittiği" geleneksel bankacılıktan "bankanın müşteriye gittiği" bankacılığa geçiş. Özellikler Başlıca Yetenekler Yeni Ürün Başvurusu Ürün, Kredi ve aylık eşit taksit hesaplama araçları Belge Görüntüsü Alma Ekranı Rakip Ürün Karşılaştırması Özelleştirilmiş Gösterge Panelleri (Dashboards) Sahadaki Temsilciye Uyarı Gönderme Özelliği Beklemedeki Belgeler Satış Ekibi Eylem Yönetimi Satış Temsilcisi Takvimi & Sahaya İletilen Duyurular Satış temsilcisi çizelgeler, eylemler, mevcut kredi başvuruları, duyurular, beklemedeki belgeler dahil olmak üzere genel bilgilerin tümünü açılış sayfasında görebilir. Ayrıca bu çözüm, satış temsilcisine mükemmel bir çapraz satış fırsatı sunarak, müşterinin yerinde müşterinin ürüne uygunluğunu anında kontrol edip ürünü almaya ikna etmesini sağlar. Satış temsilcisi aynı zamanda başvuru formunun çıktısını alıp imzalatabilir, formun bir fotoğrafını çekebilir ve böylece tüm başvuruyu işleme sokabilir. Müşteri bu mesajına yine SMS aracılığıyla olumlu yanıt verdiği anda Direct Sales Agent App çalışmaya başlar.