11 Nisan 2017 Salı

Ersağ Network Marketing

ersağ üyeol
Yani vergi takibi derdiniz de yok.Şimdiye kadar söylediklerimi tam olarak kavrayabilmek bazılarınıza zor gelebilir, inanmayanlarınız da çıkabilir ersağ bu gayet normalde çünkü inanılmaz bir ticaret modelinden bahsediyoruz. 

Ersağ

Fakat tüm bu söylediklerim gerçek ve sıkı durun daha yeni başlıyoruz!3.Network Marketing Sistemi ile Üyelik PrimlerindenEvet. Ayrıca ürünü alan kişiler başka birisine sistemden bir ürün sattıklarında yine bundan da komisyon alırsınız ve ersağ kişinin sattığı ürünlerden de komisyon Ersağ Network Marketing  . Kısacası ürün yelpazesi genellikle tek bir alana hitap eder. Sadece ilk satıştan para kazanırsınız o kadar.Bu işin en yaygın ve karlı olarak yapıldığı sektör digital ürünlerin olduğu sektördür. Bazı sektörlere ait ürünleri barındırırlar. Direk SatışlarınızdanŞuan bir e-ticaret sitesi açmak için ciddi miktarlarda para harcamanız gerekir. Ayrıca böyle bir e-ticaret sitesinde sadece direk satışlardan komisyon alırsınız. 

Ersağ Üyelik Başvurusu

bir network marketing sistemi oluşmaz alışverişlerde.E-Ticaret & Network Marketing sistemi ise çok makul bir fiyat karşılığında binlerce ürün ersağ üyelik başvurusu olan bir web sitesini sizin hizmetinize sunar. Fakat bu sistemde network marketingde olduğu gibi alt kademeler yoktur. Bu kazanç yöntemlerini başlıklar olarak sıralamak gerekirse.Kendi ürün alışverişlerinizden.Direk ürün satışlarınızdan.Network Marketing üyelik sisteminden.Network Marketing alışveriş sistemindenSatış ortaklığı Ersağ Network Marketing istediğiniz bir ürününüz var ise sisteme ekleyerek satabilirve ilerde düzenlenecek bir çok kampanya ile para kazanabileceksiniz. Bu ne demek? Altınızdaki üyelerin yaptığı her alışverişten yine seviye farkına göre prim alırsınız.

Ersağ Üye Ol

Şimdi şirkete dahil olup bir kaç ay sonra ücretli ücretsiz toplamda 1000 kişilik bir alt grubunuzun oluştuğunu ve artık sizin kontrolünüz Ersağ üye ol grubunuzun devamlı büyüdüğünü düşünün. Sonuçta her üyelikten normal alışverişlerde olduğu gibi yine prim alırsınız. Bu şirketlerin üyeleri bu ürünleri hayatları boyunca indirimli alabilirler çünkü kazanç planına dahil olmuşlardır. Bu digital ürünlerin üreticilerine hemen hiç bir masrafı olmadığı için ve yine depolama yada kargo gibi sorunlar olmadığı için ürün sahipleri çok yüksek oranlarda satış ortaklığı komisyonu verebilirler. Bu sonsuz derinliğe kadar devam eder..Şöyle düşünün ufak bir bedel karşılığında binlerce ürünlü bir ticaret haneniz olacak ve bu ticarethanenin sizin canınızı sıkacak hiç bir sorunu olmayacak. Satış ortağı olan kişinin sattığı her üründen de satış ortağına belirli bir komisyon verilir. 

Ersağ Üyeol

Eğer ürün 100 tl ise siz her satışınızdan 75 tl kazanırsınız. Fakat dediğim gibi bir ürünü sattığınızda bir kere kazanırsınız ürünü sattığınız Ersağ üyeol satışlarından para kazanamazsnız.6. Kendi Ürününüzün SatışlarındanEğer ürün sahibiyseniz ürününüzü E-Ticaret & Network Marketing sistemine ekleyebilir ve mükkemmel bir müşteri kitlesine ürünlerinizi sattırma şansı yakalayabilirsiniz. Aradaki fark üyeliklerde prim oranları seviye farklarına göre hesaplanır alışverişlerde ise bu hesaplamaya ürünün puanı da dahil olur.