9 Şubat 2017 Perşembe

Ersağ

ersag
Artık sizler de kendi altınıza üye ekleyebileceksiniz. Kariyerinize göre de ürünleri uygun alabiliyor ve satışını gerçekleştirebiliyorsunuz. Üyelik durumunuzun ömür boyu kalıcı olabilmesi için üye olduğunuz ay içerisinde, ömrünüzde bir kereye mahsus olmak ersağ üzere en az 100 liralık bir alışveriş yapmanız gerekmektedir. Üye olduğunuz da her ay sipariş zorunluluğu, yıllık üyelik ücreti gibi tarafınızdan hiçbir şekilde bir ücret talep edilmeyecektir.  


Ersağ Üyeol


Ersağ Gıda Takviyeleri ve Tesktil Ürünleri  Firmamız ihtiyaçlar çerçevesinde gıda takviyeleri ve tekstil gibi ürünler üreterek de ürün gamını her geçen gün yukarıya çekmeye devam etmektedir. Üye olurken tek yapmanız gereken forma doğru bilgiler yazmaktır. ersağ üye Sizin de ek gelir ihtiyacınız mı var mı? Evden para kazanmak mı istiyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz. Denizli ilinde faaliyet gösteren, öncelikle temizlik ürünleri ile yola çıkan ve günümüze uzanan bu 10 yıllık bu süreçte temizlik, kozmetik, gıda takviyeleri ve tekstil ürünleri üreten, bünyesinde 6 dan fazla şirketi barındıran yerli, Türk sermayeli bir firmadır. Acaba kataloğun aylık olması mı daha avantajlı yoksa yıllık olması mı daha avantajlı? Seçim ve yorum size kalmış. 


Ersağ Üyelik Başvurusu


Ayrıca üye olarak SMS (Mesaj) sistemine kayıt olmuş olursunuz.  Büyük Seminer  Yıl içerisinde iki kez yapılan iki bin kişilik koskocaman bir ailenin buluşması olarak tarif etsek yanlış olmaz heralde. Yani birileri şirkete üye olurken muhakkak referans olarak başka bir üyeyi göstermek zorundadır.  Artık adım atma sırası size geldi. İlgiyle takip edilen ve odaların tamamının günler öncesinden tükendiği bu seminere ilgi her geçen gün artmaktadır.  ersağ üye ol Türkiye sınırlarını aşıp, Kıbrıs ve Almanya da bürosu bulunan, 450 000 kişilik üyeye sahip, Almanya bürosu sayesinde ürünlerini Avrupa Birliği ülkelerine de gönderebilen bir firmadır.  

Ersağ Katalog  Kataloğumuz bir yıllık olup fiyatlar da (olağanüstü bir durum olmadıkça) bir yıl boyunca sabittir. Çünkü elinizde ürün kataloğu olduğunda sizlere bir yıl boyunca yeterli olacaktır. Sitemizde yer alan formu doldurarak sizlerde üye olabilirsiniz. Bunun için elinde sponsor numarası olmayanlar 697429 nolu sponsor no kullanabilirler. Bu sayede, ersağ üyelik başvurusu kampanyalar, ürünler, 7 de 5 kampanyalar, 5 de 5 kampanyalar ve 5 de 4 kampanyalar hakkında da ücretsiz bilgilendirilirsiniz. Yine Türkiye de 40 dan fazla fiziksel bürosu bulunan, network marketing sisteminin bu alanda tek ve yegane firmasıdır. Elbette yeni ürünler çıktıkça katalog güncellenmektedir ancak sizler her ay bir yerlerden katalog bulmak zorunda kalmayacak, her ay katalog satın almak zorunda da olmayacaksınız. Genellikle Antalya ilinde 3 gün 2 gece olarak her şey dahil konseptinde gerçekleşen bu buluşmayı, eğitim, iş geliştirme ve kısa bir dinlenme toplantısı olarak da tarif edebiliriz.

 Ürünleri fosfat içermeyen, insan sağlığına dost ve çevreye duyarlıdır. Formu doldurduğunuzda, en kısa süre içerinde tarafınıza üyelik numaranız ve üyelik şifreniz gönderilecektir. Çeşitli aktivitelerin, sürpriz sanatçıların, arge ekibi öğretim görevlilerin, uzman eğitimcilerin de katıldığı ve ayrıca iş geliştirme toplantılarının da yer aldığı bu seminer, kendilerini ve ekiplerini geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsattır. Üyeliğiniz açıldığında ersağ üyeol ürünleri ister kendiniz kullanın, ister akrabalarınıza hediye edin ve isterseniz satarak para kazanın. Memur, öğrenci, ev hanımı, işçi, emekli daha doğrusu para kazanmak isteyen, ayrıca çevresine ve sağlığına önem veren herkes üye olabilir.  Ersağ Üye Ol   Üye olmak mı istiyorsunuz? Hemen sizde üyelik başvuru formu doldurabilir bu kocaman ailenin bir parçası olabilirsiniz. Ayrıca sizlerde başkalarını üye yaparken kendinizi sponsor olarak gösterecek ve onlara liderlik yapacaksınız.   

Firmamız 2006 yılında kurulmuş bir firmadır. Şimdi düşünme sırası sizde. Böylece sizler de bu sağlıklı ürünlere kavuşabilecek, çevrenizi ve ailenizi koruyabileceksiniz. Bu sistemde aynı şekilde işlemekte olup sponsorsuz üyelik kabul etmemektedir. Peki üye olunca Ersağ Üyelik ne oluyor? Sizlerde bir sponsor no alarak, altınıza üye kaydı yapabiliyorsunuz. Sağlığınızı, ailenizi ve çevrenizi korumak istiyorsanız, sizde üyeliğinizi gerçekleştirip bu ürünlere daha ekonomik bir şekilde sahip olabilir, ayrıca satışından para da kazanabilirsiniz. 

Böylece kendi ekibinizi oluşturarak ürünleri tanıtmak için bir ordu oluşturmuş olacak, daha fazla kitleye hitap edecek ve aynı zamanda para da kazanabileceksiniz. Ayrıca ürettiği ürünlerde kimyasal yapıdan uzak durmaya çalışan, doğal içerikli ürünler üretmeye çalışan bir firmadır.  Sponsor No Bildiğiniz üzere tüm network marketing sistemleri ersag yani çok katlı pazarlama tekniğini kullanan şirketler, sponsorluk sistemi üzerine çalışmaktadır.  Ersağ Üyelik   Artık üyelik çok kolay.  Ersağ Üye   Kimler üye olabilir? Cevabımız elbette herkes üye olabilir.